MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV en SSS staan quitte na laatste derby Cromstrijen

NSVV en SSS hielden elkaar goed in evenwicht in de laatste derby van Cromstrijen en de burgemeester kon tevreden weer naar huis. Wat betreft de kansen was het ook in evenwicht. De eerste helft had NSVV drie grote kansen om op voorsprong te komen. De laatste periode komt NSVV opvallend beter uit de kleedkamer voor de tweede helft. Niet deze derby. SSS ging meer vooruit druk zetten de tweede helft en NSVV had moeite met opbouwen. Nadat NSVV met tien man kwam te staan kreeg SSS meer ruimte en creëerde ook drie grote kansen. NSVV had aan een gelijkspel voldoende om verder te bekeren en deze missie is geslaagd.

In het eerste gedeelte waren de spelers van NSVV en SSS vooral met de tegenstaander irriteren bezig, zoals het vaak in een derby geschied. Meestal delft NSVV het onderspit als ze het voetbal uit het oog verliezen en de aandacht verzetten naar de tegenstander. Deze keer kwam NSVV tot inkeer en werd er het tweede gedeelte van de eerste helft behoorlijk gevoetbald. Het resultaat was drie grote kansen.  Eerst was het Lorenzo Pengel die ging kappen en draaien in het strafschopgebied van SSS, zich vrijspeelde en net over de lat schoot. Daarna ging Kelvin van der Giesen kappen en draaien in het strafschopgebied van SSS en gaf en slim balletje op Lorenzo Pengel. Lorenzo Pengel schoot weer net over de lat. De grootste kans creëerde Kelvin van der Giesen. Hij pikte de bal van de schoen van SSS-verdediger Tim Lader en ging alleen op SSS-keeper Sylvano Diepeveen af. Kelvin van der Giesen probeerde de keeper te passeren, maar zag nu de bal van zijn schoen gepikt worden.
De tweede helft kwamen er bij NSVV twee nieuwe spelers in en bij SSS één. SSS werd wat brutaler en ging meer druk vooruit zetten. Langzaam kreeg SSS het betere van het spel en na ruim een uur spelen mocht Dennis de Cauwer de handschoenen van Melvin Kruijthof testen. In de vijfenzeventigste minuut moest Thierry Bekker geblesseerd het veld verlaten en de drie wissels had NSVV al gebruikt. Met tien man werd de wedstrijd uitgespeeld. NSVV had aan één punt voldoende en SSS was door de twee verliespartijen al uitgespeeld in het bekertoernooi. Beide partijen kozen toch voor het “de dood of de gladiolen” concept, waardoor er veel ruimt op het veld ontstond. NSVV kwam er met tien man toch nog een paar keer via mooie combinaties over rechts door. In blessuretijd waren er nog twee grote kansen voor SSS’er Gijs van der Zande. NSVV heeft in dergelijke gevallen nog een “last line of defense” in de vorm van keeper Melvin Kruijthof. De eerste poging tikte Melvin Kruijthof met een weergaloze reflex net over. De tweede poging was een mooie omhaal, die net over ging. 

NSVV reist volgende week voor de eerste competitiewedstrijd af naar het zuiden. Nieuwdorp is de tegenstander. Vorig seizoen heeft Nieuwdorp al in de tweede klasse E gespeeld en zijn toen twee punten boven de rode streep geëindigd. De ploegen in deze klasse zijn dicht bij elkaar geëindigd, dus het is belangrijk dat NSVV volgende week goed uit de startblokken schiet. Vorig jaar had NSVV een dramatisch bekertoernooi voor de competitie start afgewerkt en nu gaat NSVV een ronde verder. Uiteraard is NSVV nog lang niet in de cadans van de kampioensploeg die daarna in de loop van het seizoen ontstond.   

 Klik hier voor de fotoreportage

Opstelling NSVV:
Melvin Kruijthof, Lars van der Heiden, Michael Ouwens, Yoeron van der Ree, Thierry Bekker (75e geblesseerd uitgevallen), Sjoerd Hofstede, Jeroen Voshart (60e Jordy Wemelsfelder), Richard Bras, Peter Jan Cazander (46e Roderick Bekker), Kelvin van der Giesen (46e Koen Witsiers), Lorenzo Pengel 

Ruststand: 0 – 0
Eindstand: 0 – 0

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *