MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV gaat gewoon weer verder met winnen

Na de eerste verliespartij van NSVV vorige week, was het de vraag of het team aangeslagen deze nieuwe wedstrijd aanging. De tegenstander Pernis had de laatste twee wedstrijden gewonnen en leek de weg omhoog gevonden te hebben. Vandaag bleek er niets aan de hand te zijn met de teamspirit van NSVV. De eindstand kwam uit op het mooie seizoengemiddelde van drie doelpunten voor en nul doelpunten tegen. NSVV was vandaag een paar maatjes te groot voor Pernis. NSVV miste alleen scherpte voor het doel om nog verder uit te lopen. Pernis kon zelf geen gevaar creëren voor het doel van NSVV. De defensie van NSVV zette zichzelf alleen onder druk met een te zachte terugspeelbal.
DSC_1124

De supporters waren nog op zoek naar een plekje langs de lijn, toen Richard Bras zoals gebruikelijk knap de bal veroverde op het middenveld. Richard Bras bediende de vrijstaande Mitchel Louwerens op de linkerflank.  Mitchel Louwerens versnelde en gaf een mooie voorzet die bij de tweede paal werd ingekopt door Jeroen Voshart. Na de snelle voorsprong kreeg NSVV nog drie grote kansen, voor de tweede werd gemaakt. De eerste grote kans was voor Sjoerd Hofstede. Sjoerd Hofstede kreeg een goede schietkans rechts van het doel. Zijn schot in de korte hoek werd knap gered door Pernis keeper Jeffrey Meijboom. Tweede grote kans was weer over rechts, maar nu van Kelvin van der Giesen. Kelvin van der Giesen zijn schot ging langs de verkeerde kant van de paal. Derde kans was over links en de voorzet kopte Koen Witsiers net over het doel. Na ongeveer een kwartier voetballen viel uiteindelijk toch het tweede doelpunt. Jeroen Voshart gaf een dieptebal op Mitchel Louwerens. Mitchel Louwerens schoot net binnen de zestienmeterlijn hard laag in de hoek. Na de snelle twee doelpunten voorsprong ging het tempo naar beneden en werden er geen hele grote kansen meer gecreëerd.

In de tweede helft viel snel het derde doelpunt. Het was een voorzet vanaf links van Mitchel Louwerens. Jeroen Voshart zijn inzet werd in eerste instantie gepareerd door keeper Jeffrey Meijboom. Jeroen Voshart was er als de kippen bij om in de rebound de bal alsnog in het dak van het doel te rammen. Pernis keeper Jeffrey Meijboom onderscheidde zich de tweede helft door drie doelpogingen van Mitchel Louwerens knap tegen te houden. Daarnaast kreeg Sjoerd Hofstede nog een vrije schietkans, maar zijn schot ging over.
DSC_1370

Vandaag heeft NSVV een knappe prestatie geleverd door gewoon weer in het patroon van ruime overwinningen terug te keren. Als je blijft winnen kan je voor de hoofdprijs gaan spelen. De drie andere teams uit de top vier blijven ook aardig de punten pakken, alleen moest vandaag de nummer twee Rijnmond Hoogvliet Sport tegen de nummer vier SV Charlois. SV Charlois was de laatste wedstrijden uit vorm en hadden vorige week verloren van NBSVV. Tegen de verwachting in bleek SV Charlois gewonnen te hebben van Rijnmond Hoogvliet Sport. Dit is goed nieuws voor NSVV, aangezien er nu weer zeven verliespunten verschil is met de eerste achtervolger Rijnmond Hoogvliet Sport. De KNVB heeft voor NSVV de komende twee weken geen competitiewedstrijden geprogrammeerd. De eerste wedstrijd is de uitwedstrijd zaterdag 10 maart tegen IJVV de Zwervers. Dit is de koploper van het rechterrijtje. 

Klik hier voor de fotoreportage

Opstelling NSVV:
Melvin Kruijthof, Yoeron van der Ree, Lesley van der Stoep, Marco Mann (68e Mitchel Keikes), Roderick Bekker, Sjoerd Hofstede, Richard Bras (66e Dikkie Bontes), Jeroen Voshart, Mitchel Louwerens, Kelvin van der Giesen (63e Peter Jan Cazander), Koen Witsiers

Ruststand: 2-0
Eindstand: 3-0

Scoreverloop:
4e min.                 1 – 0       Jeroen Voshart
16e min.               2 – 0       Mitchel Louwerens
56e min.               3 – 0       Jeroen Voshart

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *