MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV gaat strijdend ten onder tegen Papendrecht

De eerste levensgrote kans was voor NSVV. Daarna waren er te veel blessurebehandelingen bij NSVV nodig en leken er te veel spelers niet over de absolute topvorm te kunnen beschikken. De NSVV-defensie liet zich tweemaal uit elkaar spelen en de twee doelpunten achterstand werd net voor rust enigszins gerepareerd door een doelpunt van NSVV. De Numansdorpse supporters dachten dat NSVV de tweede helft zou doorpakken, maar er ontstond ruimte voor de counter van Papendrecht. Er werden drie grote kansen gemist door Papendrecht en hierdoor bleef het tot de allerlaatste seconde spannend. Het werd heel druk voor het doel van Papendrecht, maar de bal wilde er niet in. Papendrecht was vandaag de betere partij en de terechte winnaar.

De eerste helft was de eerste grote kans voor NSVV na een mooie steekbal van Kelvin van der Giesen op Mitchel Louwerens. Mitchel zijn voorzet kwam perfect voor de voeten van Lorenzo Pengel. Lorenzo raakte de bal vol op de vreef. De Numansdorpse supporters veerde op, maar zagen zijn schot net boven de lat verdwijnen. Daarna moest de medische staf van NSVV achter elkaar uitrukken voor allerlei verrekkingen bij Mitchel Louwerens, Lorenzo Pengel en Jessy Fortes. De natte spons verrichte wonderen en ze kwamen terug het veld in. De topvorm van dit seizoen konden ze echter vandaag niet meer halen. De NSVV-defensie gaf Papendrecht spits Justin Beemsterboer te veel ruimte en hij zette met zijn schot Papendrecht op voorsprong. Vijf minuten later was het weer raak. In eerste instantie werd de bal gepareerd, maar in de rebound scoorde Djerrel Saffignani. NSVV toonde veerkracht en uit een voorzet van Sjoerd Hofstede kopte Kelvin van der Giesen de bal binnen.

De tweede helft was voor Papendrecht. NSVV was niet bij machte om grote kansen te creëren en Papendrecht kreeg wel drie grote kansen. De grootste was na een kopbal van Justin Beemsterboer tegen de lat. De bal kwam voor de voeten van Jay Luciano, maar van dichtbij schoot hij voorlangs. De andere twee kansen werden onschadelijk gemaakt door geweldige reflexen van NSVV-keeper Melvin Kruijthof. Vaak als een ploeg kansen blijft missen, scoort de tegenpartij. Het werd tot de laatste seconde super spannend. Er waren veel cornerballen en vrije trappen voor NSVV aan het einde van de wedstrijd. NSVV leverde een geweldige strijd, maar had vandaag niet de finesse om te score. De grootste kans was nog net voor tijd voor Sjoerd Hofstede. In een vol strafschopgebied mocht hij vrij uithalen, maar het vizier stond dit keer niet op scherp. De gemoederen liepen net voor het eindsignaal nog even op in het veld. Michael van Rooijen van Papendrecht en Sjoerd Hofstede van NSVV moesten naar de kleedkamer met een rode kaart.

NSVV heeft een geweldig seizoen gehad. In de competitie was NSVV over drie periodes zeer stabiel, maar ondanks de eindsprint was er één ploeg net niet meer te achterhalen. In het toetje van de nacompetitie is er een geweldige teamprestatie geleverd, maar ontbrak de absolute topvorm om de laatste hindernis voor promotie naar de eerste klasse te maken. Uithuilen en volgend jaar maar gewoon kampioen worden. NSVV gaat dit wel doen zonder smaakmaker Mitchel Louwerens. De supporters wensen Mitchel veel succes in zijn verdere voetbalcarrière en zien hem graag nog een keer terugkeren in het zwart/wit van NSVV.  

Klik hier voor de fotoreportage 

Opstelling NSVV:
Melvin Kruijthof, Lars van der Heiden, Michael Ouwens, Jessy Fortes (66e Roderick Bekker), Kjetil Mol, Sjoerd Hofstede (90e rode kaart), Jeroen Voshart, Koen Witsiers (56e Richard Bras), Mitchel Louwerens, Lorenzo Pengel (80e Levi Vugts), Kelvin van der Giesen 

Ruststand: 1-2       
Eindstand: 1-2

Scoreverloop:
34e min.               0 – 1     Justin Beemsterboer
39e min.               0 – 2     Djerrel Saffignani 
44e min.               1 – 2     Kelvin van der Giesen 

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *