MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV heeft 3 versterkingen binnen voor komend seizoen

NSVV is op dit moment nog volop in de race voor promotie in de 2e Klasse G, maar dit betekent niet dat er nog niet verder gekeken wordt naar aankomend seizoen. NSVV is verheugd te melden dat 3 spelers de keuze gemaakt hebben om NSVV volgend seizoen te komen versterken: Quinton Burk komt over van OSV Oud-Beijerland, Dion van Kralingen laat Strijen achter zich en Sander Backx kiest ervoor om de overstap te maken van MZC’11 naar NSVV. Om deze nieuwe spelers alvast beter te leren kennen, hebben we hen een aantal vragen gesteld.

Stel jezelf eens kort voor, wie ben je?
Quinton: mijn naam is Quinton Burk. Ik ben 22 jaar oud en speel als verdediger. Ik ben in Curaçao geboren maar woon al 5 jaar in Nederland.

Dion: mijn naam is Dion van Kralingen, 24 jaar, geboren op 24 oktober 1998. Ik werk momenteel als pedagogisch medewerker en ik speel als buitenspeler.

Sander: mijn naam is Sander Backx. Ik ben 23 jaar oud en mijn positie in het veld is spits. Op dit moment ben ik woonachtig in Nieuwerkerk (Zeeland) en voetbal ik bij MZC’11 uit Zierikzee.

Hoe ben je in aanraking gekomen met NSVV?
Quinton
: Ik heb een goede vriend welke nog samen met trainer Michael heeft gevoetbald en zij hebben contact met elkaar gehad . NSVV had aangegeven dat zij opzoek zijn naar spelers op die manier is het balletje gaan rollen.

Dion: Ik heb vroeger vaak in de jeugd tegen NSVV gevoetbald en mijn vader heeft er vroeger gevoetbald dus ik had al enige kennis van de club. Michael Nijssen nam contact met mij op en vertelde over de ambities van NSVV en hoe zij werken, dit beviel mij positief en vandaar dat ik deze stap wil maken.

Sander: Doordat ik met mijn huidige team MZC’11 in de competitie zat met NSVV de afgelopen jaren. Op die manier heb ik al een redelijke indruk kunnen krijgen van het team en van de club.

Wat is je motivatie om bij NSVV te komen voetballen?
Quinton
: Op dit moment speel ik 3e klasse en ik vind het een goed moment om de stap te maken om hogerop te spelen. NSVV speelt aantrekkelijk voetbal en is ook een gezellige club.

Dion: Zoals in de vorige vraag aangegeven spreekt de ambitie mij erg aan. Ik heb heel mijn leven bij Strijen gespeeld en had tegen mezelf gezegd dat als ik de overstap zou maken naar een andere club, dat ik naar een club met grote ambities wil en waar de sfeer goed en vertrouwd aanvoelt. Bij mijn gesprek met de club voelde dit heel fijn en vertrouwd aan. Daarom was de keuze niet lastig en heb ik zin om aan de slag te gaan bij NSVV.

Sander: Het speltype wat NSVV speelt spreekt mij erg aan en ik denk dat ik daar goed bij pas. Daarnaast heb ik positieve gesprekken gehad met de trainer en heb ik een goed gevoel over de vereniging. Na de wedstrijden die ik hier heb gespeeld heb ik ook al kennis gemaakt met de goede sfeer in de kantine, ook niet onbelangrijk!

Ken je al spelers van de selectie en wat is je indruk van het team?
Quinton: Ik ken Jessy Fortes, hij is toevallig ook centrale verdediger. Ik heb een wedstrijd gezien en ik merkte gelijk dat NSVV echt als een team opereert. Iedereen werkt voor elkaar.

Dion: Ik ken enkele spelers vanuit de jeugd waar ik tegen hun heb gespeeld, maar de groep lijkt mij een gezellige groep die altijd 100% voor elkaar wil werken en er alles voor wil doen om te winnen.

Sander: Jasper en Yoeron ken ik. Jasper is mijn neef en Yoeron zag ik daar regelmatig op verjaardagen. De rest ken ik van de onderlinge wedstrijden en met sommige heb ik wel eens een praatje gemaakt. Daarnaast is het een sterk team met veel kwaliteiten die er alles aan doet om te winnen. 

Wat voor type voetballer ben je/wat kunnen supporters van jou verwachten?
Quinton: Ik ben iemand die altijd 100% inzet toont. De supporters kunnen dit ook verwachten en ook gezelligheid na de wedstrijd in de kantine vind ik niet onbelangrijk.

Dion: Ik ben een snelle, doelgerichte buitenspeler die zijn actie kan maken, kan scoren maar ook een assist kan geven en scherp staat voor een aanval. Ik wil altijd een stap extra zetten voor het team om vol voor de winst te gaan.

Sander: Ik ben een fysieke spits die gebruikt kan worden als aanspeelpunt en eindstation in de zestien van de tegenstander. De supporters kunnen maximale inzet verwachten en waartoe dat uiteindelijk leidt gaan we volgend seizoen zien.

NSVV is nu volop in de race voor eventuele promotie via kampioenschap of nacompetitie. Waar hoop jij op en wat verwacht je komend seizoen?
Quinton: Ik hoop natuurlijk dat NSVV promoveert middels een kampioenschap. Mocht dit niet het geval zijn, blijft de instelling hetzelfde voor volgend jaar.

Dion: NSVV doet het dit jaar geweldig en ik hoop dat deze lijn volgend jaar doorgetrokken kan worden. Ik hoop uiteraard op een kampioenschap en directe promotie, dat zou voor de club geweldig zijn maar ook een beloning voor de jongens die er hard voor gestreden hebben dit jaar. Aankomend seizoen hoop ik op een competitief seizoen waarbij ik veel van mijzelf kan laten zien en het team kan helpen om winstpartijen binnen te slepen. 

Sander: Ik verwacht dat NSVV naar de eerste klasse gaat als kampioen. In dat geval zal het een mooie uitdaging worden volgend seizoen en zullen er geen makkelijke wedstrijden bij zitten, maar dat maakt het extra lekker als je ze weet te winnen.

Wat is jouw eigen voetbal hoogtepunt tot nu toe?
Quinton
: Mijn hoogtepunt is toen ik met O15 kampioen werd van het Caribisch gebied met de nationale selectie van Curaçao. 

Dion: Op mijn 16e mijn debuut maken in het 1e elftal van Strijen en in hetzelfde jaar met het 2e promoveren via de nacompetitie waarbij ik dat seizoen een belangrijk aandeel had qua goals en assists. 

Sander: De gewonnen derby met MZC tegen Bruse Boys vorig seizoen. Het was een bijzondere sfeer door het grote aantal toeschouwers en een boel vuurwerk. Zelf kopte ik de 1-0 binnen en uiteindelijk wonnen we die wedstrijd met 5-1.

Tot slot, wil je nog iets kwijt aan de supporters?
Quinton: Ik kijk er naar uit om met iedereen kennis te maken en tot snel!

Dion: Ik hoop ten eerste op een goed einde van dit seizoen zodat jullie een mooi feest kunnen vieren. Volgend seizoen hoop ik op een leuk en goed seizoen waarbij ik mijn best ga doen om het team te helpen naar overwinningen met mijn aandeel. Ik heb zin in aankomend seizoen en hoop jullie snel bij de allereerste thuiswedstrijd langs de lijn te zien om ons aan te moedigen.

Sander: Ik heb er in ieder geval al veel zin in en tot snel!

DEEL DIT ITEM