MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV is uit de nacompetitie geknikkerd door Wieldrecht

Na een mooi seizoen waren alle stakeholders die het team uit Numansdorp dit seizoen vele malen extra power hadden gegeven, kolossaal uit vorm. Het leek erop dat ongemerkt de spanning in de kuiten was gekropen. De wil om te promoveren was enorm, maar vandaag wilde de voeten helaas niet uitvoeren wat in de koppies was bedacht. In een gelijk opgaande wedstrijd met kansen over en weer, werd Wieldrecht spits Aron de Keijzer tweemaal totaal over het hoofd gezien. Na de nul tegen twee achterstand ging NSVV eindelijk ouderwets combineren. Er kwamen nog grote kansen om terug te komen in de wedstrijd, maar het geluk ontbrak NSVV deze wedstrijd.

In de eerste helft had de verdediging van NSVV direct problemen met de snelheid van Wieldrecht spits Mark van Agteren. Na twee kansjes voor Wieldrecht maakte Jeroen Voshart een doelpunt voor NSVV, maar volgens de KNVB-grensrechter vanuit buitenspelpositie. Vijf minuten later was het weer raak voor NSVV. Gijs van de Zande had echter vooraf volgens de scheidsrechter een overtreding begaan. De grootste kans voor NSVV was in de eerste helft een kopbal van Yoeron van der Ree, die Wieldrecht keeper Aschwin Bakema net kon overtikken. De grootste kans voor Wieldrecht kwam van de voet van Mark van Agteren. Zijn inzet spatte uiteen op de paal van NSVV. Er was in de rust de hoop dat NSVV wat rustiger aan de bal zou worden in de tweede helft. Daarnaast moest er een betere oplossing gevonden worden als in de snelle omschakeling Mark van Agteren werd bereikt.

In de tweede helft was er nog even een goed begin voor NSVV, maar uiteindelijk verzande alle goede bedoelingen weer. Er werd door beide ploegen geen kansen gecreëerd en de wedstrijd kon alle kanten op. Tot twintig minuten voor tijd Wieldrecht spits Aron de Keijzer geheel vrijstaand mocht inschieten en NSVV-keeper Jarmo Hartgers kansloos liet. NSVV had weinig leerling getrokken uit het eerste tegendoelpunt, want een paar minuten later was het weer Aron de Keijzer met zijn tweede doelpunt. Makkelijk kon hij nu wegkappen en inschieten. NSVV liet daarna eindelijk de schroom van zich afvallen en ging voetballen. Er kwamen nog twee levensgrote kansen voor Boyd van Andel en Gijs van de Zande, maar ondanks de goede intenties wilde de bal vandaag niet in het netje.

Het seizoen kwam hierdoor voor NSVV tot een abrupt einde. Na een geweldige prestatie van maar liefst 59 punten werd in de laatste speelronde het kampioenschap op één punt gemist. NSVV zat in een geweldige flow, maar tijdens de eerste wedstrijd van de nacompetitie werd het “normale” niveau van te veel spelers niet aangetipt. Tijd om even uit te huilen en nog overtuigender volgend seizoen terug te komen om het doel van promoveren te behalen.

Klik hier voor de fotoreportage

Opstelling NSVV:
Jarmo Hartgers, Jack van Eijmeren, Rik Bakker (82e Boyd van Andel), Michael Ouwens, Kjetil Mol
(77e Fabian Korbijn), Sjoerd Hofstede, Jeroen Voshart (75e Peter Jan Cazander), Yoeron van der Ree,
Jasper Huisman (77e Koen Witsiers), Gijs van de Zande, Mitchel Louwerens

Ruststand: 0-0
Eindstand: 0-2

Scoreverloop:
73e min.               0 – 1       Aron de Keijzer
80e min.               0 – 2       Aron de Keijzer

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM