MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV laat twee dure punten liggen in Arnemuiden

In de uitwedstrijd tegen Arnemuiden had NSVV een totale off-day. Thuis had NSVV een eclatante overwinning van zeven tegen één geboekt op Arnemuiden. Na vier makkelijke overwinningen van NSVV na de winterstop hadden de trainers ervoor gekozen om het basisteam op vier posities te wijzigen met spelers die lange tijd niet gevoetbald hadden. De combinaties waren weg en NSVV legde hotseknotsbegonia voetbal op de hobbelige mat van Arnemuiden. In de eerste helft kwam NSVV op achterstand na een defensieve blunder en corrigeerde dit met een weergaloze treffer. In de tweede helft kwam NSVV nog op voorsprong met een tweede weergaloze treffer, maar een tweede defensieve blunder bracht de stand weer in evenwicht.

In de eerste helft begon NSVV rommelig. De eerste grote kans was ook voor Arnemuiden. Het schudde NSVV niet wakker. Bij een dieptebal daarna ging een NSVV-verdediger er samen met Arnemuiden speler Jarco Boogaard achteraan, de NSVV-verdediger ging onverwacht liggen en de scheidsrechter gaf aan doorvoetballen. Jarco Boogaard mocht hierdoor moederziel alleen op NSVV-keeper Jarmo Hartgers afgaan en voor Jarmo was er geen redden meer aan. NSVV ging daarna niet beter voetballen als team. Individuele klasse hebben de NSVV-spelers wel altijd in de aanbieding. Mitchel Louwerens mocht na een overtreding op hemzelf een vrije trap rechts naast het zestienmetergebied nemen. Met zijn beruchte linkerbeen draaide hij de vrije trap schitterend binnen in de verre linker winkelhaak. Net voor rust maakte de scheidsrechter het nog spannend. In het zestienmetergebied begon Arnemuiden speler Jordy van Koeveringe een duikvlucht toen hij een NSVV-speler in de buurt zag komen. De scheidsrechter trapte in de schwalbe en kende een strafschop toe. Met een goede reflex stopte keeper Jarmo Hartgers de strafschop van Ronaldo Meijer en zorgde hiermee voor gerechtigheid.

In de tweede helft zorgde de ingevallen Boyd van Andel direct voor vreugde bij de NSVV-supporters. Vanaf links schoot Boyd de bal over iedereen heen en de bal zeilde schitterend in de rechter winkelhaak. Met deze één tegen twee voorsprong kwam er een beetje vertrouwen in de ploeg van NSVV en ontstonden er een paar kansen. Achtereenvolgens lukte het Jasper Huisman, Wessel van Haren en Mitchel Louwerens niet om de kansen te benutten. Aan de andere kant moest NSVV-keeper Jarmo Hartgers redding brengen op een goede inzet van Arnemuiden. De Numansdopse formatie had een verschil van twee doelpunten nodig om Arnemuiden terug in het hok te krijgen. Een voorzet van Arnemuiden werd door een verdediger van NSVV weer terug voor het doel langs gekopt. De inlopende Arnemuiden speler Jarco Boogaard pakte het tweede cadeautje van de dag zorgvuldig uit en kopte de bal tegen het net. De laatste tien minuten kregen beide teams nog een kans, maar de stand kwam niet meer uit evenwicht.

Na de wedstrijd bleek medekoploper Zuidland wel gewoon gewonnen te hebben van Walcheren en komt hierdoor twee punten los van NSVV. Door het verlies van Hellevoetsluis pakt Zuidland ook direct de tweede periodetitel. Nog tien wedstrijden te gaan, dus volop mogelijkheden voor NSVV om de opgelopen twee punten achterstand goed te maken op koploper Zuidland. Volgende week speelt NSVV thuis tegen de nummer vijf van de ranglijst Yerseke. Deze speelronde heeft Yerseke ook slecht gespeeld en een bloedeloos gelijkspel behaald tegen degradatiekandidaat RCS. Beide teams zullen vol voor de winst gaan, dus kom allen het NSVV-team aanmoedigen naar een nieuwe overwinning. 

Klik hier voor de fotoreportage

Opstelling NSVV:
Jarmo Hartgers, Jack van Eijmeren, Michael Ouwens, Jessy Fortes, Kjetil Mol (62e Fabian Korbijn),
Sjoerd Hofstede, Jeroen Voshart, Peter Jan Cazander (46e Boyd van Andel), Jasper Huisman
(81e Yoeron van der Ree), Wessel van Haren (81e Simon van Rheeden), Mitchel Louwerens

Ruststand: 1-1
Eindstand: 2-2

Scoreverloop:
19e min.               1 – 0       Jarco Boogaard
38e min.               1 – 1       Mitchel Louwerens
54e min.               1 – 2       Boyd van Andel
84e min.               2 – 2       Jarco Boogaard

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM