MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV maakt het zichzelf onmogelijk tegen Krabbendijke

Direct in de eerste minuut kwam NSVV op voorsprong. Deze lekkere start verdween al in de achtste minuut, toen hield Michael Ouwens een doorgebroken tegenstander vast en mocht met rood van het veld. NSVV was even van slag, maar na het opofferen van een spits werd de voorsprong tot de rust met tien man vastgehouden. Direct na rust viel toch de gelijkmaker. NSVV kreeg het steeds moeilijker om bijna de gehele wedstrijd met tien man tegenstand te bieden. Uiteindelijk viel de tweede en derde treffer van Krabbendijke aan het einde van de speeltijd. 

In de eerste aanval kopte Koen Witsiers de bal goed door achter de verdediging van Krabbendijke. Lorenzo Pengel was er als de kippen bij en schoof de bal koelbloedig onder de uitgekomen keeper Lorenzo Hoekman door. Het publiek ging er lekker voor zitten en zag dat Krabbendijke na een paar minuten ook een grote kans kreeg, toen Elco Jansen van dichtbij over kopte. Te vroeg in de wedstrijd trok Michael Ouwens aan de noodrem en moest met rood het veld verlaten. NSVV werd teruggedrukt en kreeg het met tien man moeilijk. Er werd ingegrepen en doelpuntenmaker Lorenzo Pengel werd geofferd om de vacante positie van Michael Ouwens in de verdediging op te vangen. Krabbendijke was eenmaal gevaarlijk met een hard schot van Bastiaan van Dijk op de paal. Met veel inzet verdedigde NSVV de voorsprong en loerde op een counter mogelijkheid.

Direct in de tweede helft was er een goede aanval over links van Krabbendijke. De bal kwam bij Pierre Borgo, hij kapte de verdediger van NSVV uit en schoot beheerst binnen.  Krabbendijke rook zijn kans om de winst te pakken tegen de tien man van NSVV. Rens Jansen tikte de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Verdediger Armin de Bat stak het veld over en vuurde af op de kruising. Met een geweldige redding tikte Melvin Kruijthof de bal net over. Ondanks alle inzet moesten de tien man van NSVV, tien minuten voor tijd de drie punten weggeven aan Krabbendijke. Het was Danny Weber die van dichtbij de bal binnen mocht tikken. Kelvin van der Giesen scoorde nog de gelijkmaker, maar volgens de grensrechter van Krabbendijke stond hij buitenspel. Nadat Elco Jansen de derde treffer voor Krabbendijke had gemaakt en de wedstrijd gespeeld was, kreeg Jessy Fortes zijn tweede gele kaart na commentaar op de leiding.

In de leuke klasse 2E kan iedereen van elkaar winnen en zien we wekelijks verassende uitslagen. Het is aan NSVV om er een onvergetelijk seizoen van te maken of een deceptie. Voorlopig staat NSVV stijf bovenaan, maar dan wel wat betreft het aantal ontvangen gele en rode kaarten. Volgende week volgt het bezoek aan de uit de eerste klasse gedegradeerde Bruse Boys. Na een slecht begin staan ze nu één punt boven NSVV. Het is dus weer aan NSVV om te laten zien in welke richting het team zich dit seizoen ontwikkeld.     

 

Klik hier voor de fotoreportage

Opstelling NSVV:
Melvin Kruijthof, Lars van der Heiden, Michael Ouwens (8e rode kaart), Jessy Fortes (88e rode kaart), Roderick Bekker (85e Boyd van Andel), Sjoerd Hofstede (64e Kelvin van der Giesen), Jeroen Voshart, Richard Bras, Mitchel Louwerens, Koen Witsiers, Lorenzo Pengel (20e Yoeron van der Ree) 

Ruststand: 1-0    
Eindstand: 1-3

Scoreverloop:
1e min.                 1-0          Lorenzo Pengel
49e min.               1-1          Pierre Borgo
80e min.               1-2          Danny Weber
86e min.               1-3          Elco Jansen

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *