MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV wint de derby van Strijen

NSVV was veel beter dan Strijen en kwam geen enkel moment in de problemen. In de eerste helft loste Strijen geen enkel schot op doel en in de tweede helft kwam Strijen na een rode kaart met tien man te staan. NSVV kan zich alleen verwijten dat het de vele kansen niet benut heeft en de tegenstander met eclatante cijfers terug naar Strijen heeft gestuurd.

NSVV begon geweldig aan de eerste helft. Na een schitterde combinatie tussen Lorenzo Pengel, Gijs van de Zande en Jeroen Voshart, mocht Jeroen in het zestienmetergebied vrij uithalen op het Strijense doel. Keeper Natoe dos Santos redde knap en zal uitgroeien tot de beste speler van Strijen. Uit een corner van Koen Witsiers was het daarna wel raak. Jessy Fortes kopte hard raak. Via een vrije trap van Romano Niamut kopte Michael Ouwens de tweede hard in de touwen. NSVV was de bovenliggende partij en kreeg vier goede kansen. De mooiste was in de laatste minuut van Lorenzo Pengel. Hij kapte en draaide zich knap vrij op het randje van het zestienmeter gebied.  Zijn schot was goed in de hoek, maar weer was het keeper Natoe dos Santos die een redding bracht.

In de tweede helft lukte het Strijen om de eerste vijf minuten wat meer druk te zetten op het doel van NSVV, maar NSVV gaf geen krimp. Sjoerd Hofstede loste daarna een goed schot op het doel van Strijen en in de rebound kon Koen Witsiers de bal net niet in het doel frommelen. Strijen raakte gefrustreerd en Guido van der Berg moest met rood van het veld na een overtreding op Sjoerd Hofstede. Sjoerd moest zich geblesseerd laten wisselen. Door de overtal situatie kreeg NSVV tal van mogelijkheden om de score uit te breiden. Het lukte vooral door knap keeperswerk van Natoe dos Santos niet, om de score verder uit te breiden. Twee minuten voor tijd gaf Colin van den Berg eindelijk een schot op doel en kon NSVV-keeper Melvin Kruijthof zijn klasse tonen. In de laatste minuut moest ook Strijen speler Aaron Peres Maria na een domme actie met een rode kaart naar de kleedkamer.

Volgende week staat de laatste speelronde van 2019 op het programma. Tegenstander is koploper Sparta. NSVV heeft goede herinneringen aan uitwedstrijden tegen Sparta en zal de goede lijn tegen Strijen gewoon door moeten trekken om met een lekker gevoel de winterstop in te kunnen gaan.

Klik hier voor de fotoreportage

Opstelling NSVV:
Melvin Kruijthof, Lars van der Heiden, Michael Ouwens, Jessy Fortes, Kjetil Mol (69e Roderick Bekker), Sjoerd Hofstede (68e Peter Jan Cazander), Jeroen Voshart, Koen Witsiers, Romano Niamut, Gijs van de Zande, Lorenzo Pengel (77e Sediq Walizada)

Ruststand: 2-0       
Eindstand: 2-0

Scoreverloop:
3e min.                 1 – 0       Jessy Fortes
18e min.               2 – 0       Michael Ouwens

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *