MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV wint de topper tegen VVGZ met ruime cijfers

NSVV begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. VVGZ kreeg daarna een aantal kleine kansen, maar wist niet de gelijkmaker te scoren. De tweede helft excelleerde NSVV en stond er na negentig minuten een afgetekende vier tegen nul overwinning op het scorebord.

In de eerste helft was er snel een kans voor VVGZ. NSVV-keeper Jarmo Hartgers had de eerste inzet per abuis afgeleverd voor de voeten van Paul Scheurwater, maar Jarmo kwam er snel uit en wist met zijn voeten redding te brengen. Het eerste doelpunt van NSVV was een vrije trap links van het doel. De gehele Numansdorpse luchtvloot was naar de frontlinie gestuurd. Jasper Huisman nam de vrije trap en de opgerukte luchtmacht bleek alleen een afleidingsmanoeuvre geweest te zijn. Jasper schoot de vrije trap direct laag bij de eerste paal op het doel. De verraste VVGZ-doelman Diony Vente was te laat bij de eerste paal om de bal nog te kunnen keren. NSVV was goed begonnen aan de wedstrijd, maar in de loop van de eerste helft begon VVGZ jacht te maken op de gelijkmaker. Grootste wapenfeit was echter een cornerbal die op de lat zeilde.

De tweede helft was NSVV heer en meester en een schitterend doelpunt werd al snel gemaakt. In een onmogelijke hoek tegen de cornervlag in de drukte wist Mitchel Louwerens tussen een paar tegenstanders door te glippen. Vanaf de achterlijn schoof Mitchel de bal naar Sjoerd Hofstede. Sjoerd had het schaakbord vooraf al in zich opgenomen. Zijn conclusie was het spel verder te verleggen naar Yoeron van der Ree, dus schoof hij de bal in de drukte door naar Yoeron. Met een zeer beheerste schuiver in de hoek rondde Yoeron deze schitterende aanval af. Bij het derde doelpunt verraste Mitchel Louwerens de defensie van VVGZ weer eens met zijn snelheid. VVGZ-keeper Diony Vente kon de doorgebroken Mitchel alleen afstoppen met een overtreding. Scheidrechter Michel van de Luitgaarden wees resoluut naar de penaltystip. NSVV specialist Jeroen Voshart was weer succesvol vanaf de stip. Daarna waren er nog grote kansen op de vierde treffer voor Jeroen Voshart en Gijs van de Zande. Uiteindelijk kwam de vierde treffer via een op maat gegeven voorzet van Jasper Huisman, die op waarde werd geschat door Yoeron van de Ree. Bij de tweede paal kopte Yoeron de bal mooi tegen het net.

Zoals bij een overwinning op VVGZ voorspeld, heeft NSVV nu een gat geslagen naar de nummer drie en kan het jacht gaan maken op de twee punten voorsprong van koploper Oostkapelle/Domburg. Volgende week speelt Oostkapelle/Domburg tegen nummer twaalf Bruse Boys en NSVV uit tegen nummer veertien Serooskerke. Waar in het begin van het seizoen nog weleens een verrassende uitslag viel te noteren, is er nu een duidelijk gat tussen het linker en rechter rijtje. Van de zeven nog te spelen wedstrijden moeten beide teams nog driemaal tegen een ploeg uit het linker rijtje. De eerste linker rijtje uitdaging komt Oostkapelle/Domburg tegen over twee weken op 7 mei thuis tegen hetzelfde VVGZ. NSVV blijft in ieder geval geconcentreerd alle wedstrijden afwerken en blaakt van het zelfvertrouwen.

Klik hier voor de fotoreportage

Opstelling NSVV:
Jarmo Hartgers, Lars van der Heiden, Rik Bakker, Michael Ouwens (89e Leonard Kramp), Fabian Korbijn, Sjoerd Hofstede, Jeroen Voshart, Yoeron van der Ree, Jasper Huisman, Gijs van de Zande, Robin ’t Jong (46e Mitchel Louwerens)

Ruststand: 1-0     
Eindstand: 4-0

Scoreverloop:
10e min.               1 – 0       Jasper Huisman
54e min.               2 – 0       Yoeron van der Ree
70e min.               3 – 0       Jeroen Voshart
88e min.               4 – 0       Yoeron van der Ree

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM