MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Rondom één – maart 2018

Na ons vorige stukje stond de derby bij Binnenmaas op de agenda. En verrassend, gezien de uitslagen van de vorige wedstrijden, werden het de eerste verlies punten. Maar goed, als je al zo lang  ongeslagen bent, wordt de kans dat je een keer tegen een nederlaag aan loopt groter. Al was er gezien de eerste 30 minuten  geen vuiltje aan de lucht. Al moet ook gezegd worden dat de scheidsrechter ook een aantal ongelukkige beslissingen maakte, waarbij wij ons uit ons evenwicht lieten halen. Binnenmaas deed er een schepje bovenop en dat heeft ons genekt. Conclusie: wij hebben eigenlijk van ons zelf verloren en niet zozeer van Binnenmaas. We waren als team op alle fronten niet scherp.

We hebben ons goed gerevancheerd tegen Pernis. We hebben die ene misstap achter ons gelaten en kijken alleen maar vooruit. De kloof is nog steeds 7 punten. We staan nog steeds fier aan kop.

De afgelopen twee zaterdagen waren wij vrij waarbij koning winter toch nog zijn intrede heeft gedaan. Een aantal spelers waren geveld door de griep en er waren een paar lichte blessures, dus kwam dit eigenlijk niet ongelegen. Zodat we aanstaande zaterdag tegen YVV de Zwervers weer op oorlogssterkte zijn en we er weer alles aan gaan doen om weer een stapje te gaan maken richting onze missie.

Wij zien jullie allemaal zaterdag op ons sportpark, waar we er weer een mooie voetbalmiddag van gaan maken.

Tot zaterdag!

Jan Vos & Menno van Oort

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *