MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Rondom één – november 2017

Eerste klap is een daalder waard!

Allereerst willen wij Casper Bleijenberg bedanken voor zijn bijdrage van Rondom één in de afgelopen seizoenen.

Een nieuw seizoen, nieuwe competitie, nieuwe jongens bij de selectie. Nieuwkomers zijn,: George Abu, Dikkie Bontes, Mitchel Keikes en Lesley van der Stoep. Een oude bekende, Richard Bras, is weer terug en daar zijn we blij om. Daarnaast hebben Peter Jan Cazander en Koen Witsiers ook weer minuten gemaakt en kunnen zij weer volledig aansluiten bij het eerste. Gersom Rozendaal heeft al wat minuten bij twee gemaakt en sluit ook weer voorzichtig aan bij 1.

Het is altijd even afwachten hoe je aan zo’n nieuw seizoen begint. De doelstelling is voor iedereen helder: zo snel mogelijk terug naar de tweede klasse. Maar met nieuwe ploegen moet je toch ook weer even wennen aan elkaar, het is natuurlijk makkelijker gezegd dan ook daadwerkelijk doen.

Het scheelt natuurlijk ook dat we thuis op een prachtig (gerenoveerd) veld spelen. Mooi is te zien dat de opkomst met de trainingen op dinsdag en donderdag groot is. Elke week lopen er 20 man te trainen. Ook dit zorgt ervoor dat we op zaterdag moeiteloos spelers in kunnen passen. We hebben een brede selectie, iedereen kan spelen en is gewaagd aan elkaar.

We mogen wel concluderen met elkaar dat we voortvarend aan het seizoen begonnen zijn. 9 wedstrijden gespeeld, waarvan 1 gelijk en 8 gewonnen. Met een doelsaldo van 23 goals voor en 2 tegen doen we het goed. Met als eerste prijs de eerste periode. Nu moeten we ook niet teveel waarde aan deze prijs hechten, maar het is een leuke bijkomstigheid omdat je bovenaan staat. Zo kunnen en gaan we vol goede moed de tweede periode in!

Tot volgende maand,

Jan Vos & Menno van Oort

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *