MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV 5: de bijzondere start van een bijzonder team ;)

De zomer is als een zwoele trein zonder airconditioning niet voorbij gevlogen, maar in slow-motion heeft het de revue gepasseerd terwijl de lichamen van onze spelers zich volledig hebben laten gaan op vakanties en op BBQ’s van sauna Diana.

Slachtoffers zijn gevallen onder de sociale druk die zijn intrede voor het eerst deed in de jaren 70, maar nu is de babyboom terug van weggeweest.

Onze spits Mark Ritmeester die het oog op de bal, het leven en voornamelijk eten had is gevallen en bij hem lijkt de motivatiebal geklapt onder het gewicht van luiers en louter babyvoeding.

Crouch heeft een leeftijd bereikt waarbij zijn grootste uitdaging op het veld zijn eigen body is, een leeftijd waarbij je voor een ‘second opinion’ naar het ziekenhuis gaat omdat je enkel verzwikt is.

Borrel en Ron hebben de hoop nu eindelijk op papier opgegeven en lijken de voetbalschoenen te hebben verruild voor kleine blauwe netjes bij de eerste zwemles van het nageslacht en zijn vroegtijdig begonnen met de uitleg van het condoom, zodat Reggie niet direct raak schiet en je verplicht mee moet naar de Antillen om te gaan eten met de schoonouders.

Maarten Blok streeft iedere vorm van schaamte voorbij en heeft zijn vrouw laten besluiten om de verjaardag van zijn Mason te vieren op de Zaterdagmiddag, de voetbalmiddag die in het leven is geroepen als ontsnapping aan juist deze verplichtingen en sleurt daar zonder gene 2 spelers in mee die een teleurgestelde vrouw niet over hun hart konden verkrijgen.

De enige die nog normaal lijkt te doen nu zijn zaad is uitgegroeid tot een wandelend toilet, is Kees, onze captain die na een zware revalidatie zijn vorm heeft teruggevonden, de peervorm.

Deze veranderingen in het leven waar de net niet selectie aan onderworpen wordt gaat niemand in de koude kleren zitten, maar helaas neemt iedereen dit anders op en 1 daarvan is de onverwoestbare tank uit Oud-Beijerland, de zaag die nooit roest en nimmer bot zal worden, ons Kevin.

Kevin lijkt van de aardbodem verdwenen en weigert ieder contact op sociale media en de groepsapp, totdat de rust is wedergekeerd en hij met een gedotterd hart kan terugkeren op de Numansdorpse velden.

Niemand lijkt te weten waar Kevin is, maar het laatste gerucht luidt dat hij zich heeft teruggetrokken op een onbewoond eiland in de Stille Oceaan dat voorheen naamloos was, maar nu is omgedoopt tot Isla van der Markarita.

De legende zegt dat hij zijn dagen daar slijt door middel van meditatie waarbij hij eerst een holletje maakt in het zand, daar vervolgens op gaat zitten en alles laat lopen, de ontlasting zou symboliek zijn voor de ellende die het 5e op sociaal vlak doormaakt.

En hij op deze manier het elftal probeert te zuiveren voor het universum.

Ook heeft Kevin zich ondergedompeld in de wereld van literatuur en heeft zijn eerste boek inmiddels af genaamd: “Een zaag heeft ook gevoel.”

Hij doelt hiermee op het feit dat er meer schuilt achter de emotieloze uitdrukking op zijn gezicht waardoor hij vaak als een koele killer wordt afgedaan, maar het feit dat hij nu in afzondering leeft geeft aan dat onze tank een emulsie is van emoties die hij in het boek een plekje heeft kunnen geven.

Hoewel hij in deze met diverse passages in het boek ons op het verkeerde been lijkt te zetten, zoals onderstaande quote suggereert dat hij juist afstand heeft gedaan van zijn gevoelens:

“Sympathie voor de tegenstander is als een kat aaien nadat hij in je tuin heeft gescheten.”

Buiten de mentale gezondheid, probeert hij op het eiland ook zijn fysieke gezondheid op peil te houden door een potje te voetballen op het strand met een selectie aan wilde dieren.

Helaas is hij nu even uit de running nadat hij zijn enkel heeft verzwikt in het zand en zit nu alleen nog maar op een holletje met zijn enkel ingezwachteld met gedroogde bananenbladeren.

De ernst van de zaak lijkt mij duidelijk en ik denk dat wij er alles aan moeten gaan doen om dit seizoen tot een goed einde te gaan brengen met de beleving die men van ons gewend is.

Door het transferverbod dat wij hebben opgelopen met het onderhands uitbetalen van Gerda om de broodjes Gerda tot in de kleedkamer te brengen, zijn wij helaas niet in staat om versterkingen te halen dit seizoen.

Maar dat werkt bij ons als een rode lamp voor Rudy, we gaan ervoor mannen en bring Kevin home!

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *