MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Trainingskamp NSVV 2 (20 t/m 23-01-2023)

NSVV 2 is op trainingskamp in Torremolinos!

Vrijdag 20-01-2023 is het 2e elftal van NSVV onder leiding van Pascal Hoek in alle vroegte vertrokken naar Spanje. Rond 11.00 uur arriveerde het team bij Gran hotel Cervantes in Torremolinos. ‘s Middags na de lunch was iedereen klaar voor de eerste training. Na een paar rondjes hardlopen was het team goed warm en los voor pass en trap oefeningen, gevolgd door enkele partijtjes in de zon.

Zaterdag werd gestart met een strandtraining, welke ondanks de frisse wind gevolgd werd door een collectieve teamduik in de zee. Ook in de middag was het team te vinden op het trainingsveld voor een 2e intensieve training op het nabij gelegen sportcomplex in Cartama.

Zaterdagavond heeft iedereen vrij af om op stap te gaan. Zondagochtend (22-01-2023) staat een onderlinge Padelcompetitie op het programma en in de middag zal gezamenlijk de match Feyenoord-Ajax gekeken worden in bistro De Brabander.

Maandag wordt het trainingskamp, wat samengesteld is door Pascal en Trainingskamp.com afgesloten. Na het uitchecken zal iedereen nog tijd hebben om nog te genieten van Torremolinos. Het team vliegt in de avond rond 20.30 uur terug en zal tegen middernacht weer in Numansdorp arriveren.

DEEL DIT ITEM