MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV MO17-1 en Brielle MO17-1 houden elkaar in evenwicht

Deze week weer spannend, een persconferentie plots opeens van dinsdag naar maandag verplaatst. Ojee toch weer niet stoppen met voetballen? Maar voetballend Nederland heeft een klein beetje geluk: wel voetballen, maar geen supporters langs de lijn. Dat is wel jammer maar gezondheid staat boven alles. Kortom, zaterdag lekker ballen tegen de meiden van Brielle.

De afgelopen week goed getraind en hopelijk scoren we deze wedstrijd wat makkelijker. De eerste drie bekerwedstrijden scoorden we er lustig op los. De eerste twee competitiewedstrijden hebben we er meer moeite mee. Om 10.40 uur zijn alle meiden aanwezig, omkleden en daarna naar het veld. Wij zijn wat vroeg dus eerst maar een rustige rondo voor we aan ons vaste ritueel beginnen.

Om 11.30 uur start de wedstrijd. Wel raar met maar vijf mensen langs de kant en niet onze vast supporters. Of het daardoor komt dat we zo voetballen weet ik niet, maar de eerste helft was niet het voetbal wat we normaal zien. NSVV komt redelijk snel achter door een afstandsschot. 0-1 achter, dat zijn we nog niet gewend dit seizoen. Maar door toch nog even gas te geven is het snel weer 1-1. Helaas laten we ons snel weer verrassen en scoort Brielle door hetzelfde trucje, wederom een afstandsschot zorgt voor de 1-2. Kort daarna heeft Brielle de op 1-3 maar de keeper van NSVV red deze bal prachtig. We leven nog. Kort daarna is het rust.

Na een goed gesprek met de dames en de vraag of we willen winnen start de tweede helft. Deze tweede helft is gelukkig een andere wedstrijd dan de eerste helft. Er zit weer vuur in die schoenen. Kort na de start is het 2-2 en gaan we op zoek naar de 3-2. Wij voetballen het grootste gedeelte van de tweede helft op de helft van Brielle en krijgen nog diverse kansen op 3-2. Onze keeper heeft in de tweede helft op een paar terugspeelballen niets te doen.

Maar helaas vergeten wij een ding, dat is een doelpunt maken. Maar er werd in de tweede helft in ieder geval weer flink gestreden.
Goed gedaan dames we zijn nog steeds ongeslagen dit seizoen! Op naar volgende week!

Uitslag NSVV MO17-1 – Brielle MO17-1: 2-2