Wedstijdverslag NSVV JO12-1 vs Hellevoetsluis JO12-1

18 mei 2019

10:58 – De jongens zijn gespannen, zou het gaan lukken om het kampioenschap binnen te gaan halen. Ouders lopen zenuwachtig langs het veld, het zou toch niet of toch wel?

De aftrap wordt genomen en direct zet NSVV druk, de jongens roepen naar elkaar “gas erop, come on”. De actie is vooral bij het doel van Hellevoetsluis maar scoren lukt niet. Een mooi genomen corner belandt via het hoofd van Niek op het dak van het doel. Na mooi samenspel komt dan eindelijk het eerste doelpunt van Charles. Zo snel mogelijk wordt de bal weer op de middenstip gelegd, de jongens weten het, er moet veel gescoord gaan worden. Een vrije trap van Stan gaat net over het doel. Een goede redding van Lucas houdt de nul. Na een doelpunt van Gijs is het rust. Inmiddels worden de ouders ingelicht dat het in de rust bij Korendijk al 5-0 staat. Het wordt dus een lastig verhaal, maar de jongens gaan er weer vol tegenaan. Veel ballen die de lat of paal raken maar net niet tussen de palen komen. Achterin wordt alles goed dichtgehouden door Bjarne, Jos en onze stofzuiger Bram.  Dan is daar de 3-0 van Ralph. De jongens houden vol en niet veel later kopt Gijs een cornerbal net over. Zo jammer, kansen genoeg maar hij wil er niet in.  De 4-0 is voor Gijs. De bal wordt uit de keeper zijn handen gehaald, de jongens hebben haast, Hellevoetsluis begrijpt de noodzaak van het opschieten niet echt, maar gaan door met het spel. Daarna volgen 3 prachtige goals van Stan. De stand is inmiddels 7-0, de spanning stijgt, zal het genoeg zijn? Na het achtste doelpunt, gemaakt door Gijs fluit de scheids af. Wat een spannende wedstrijd, waarin de jongens alles gegeven hebben maar waar 8 doelpunten niet genoeg waren.

• de resultaten steeds beter werden

Bedankt Fernando en Nicole voor het  coachen bij de wedstrijden, bedankt Leo van de JO12 voor de training en het afstaan van je spelers, bedankt ouders voor jullie support en bedankt jongens dat jullie er in zijn blijven geloven!