MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV Paaseierenjacht X Samen tegen Rhabdoïde (30.03.24)

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Kom dan zaterdagochtend 30 maart 11:00 uur naar NSVV en ga mee op Paaseierenjacht!

Onze 3e editie van de NSVV Paaseierenjacht is een speciale samenwerking met de organisatie “Samen tegen rhabdoïde” opgestart door ras NSVV-er Dennis van Eeren, na het overlijden van hun zoontje (2) in 2022 door een rhabdoïde tumor.

Dennis is voor vele een Bekende NSVV-er: al vele jaren trainer van diverse jeugdteams en nu hoofdtrainer NSVV-2. Voor de activiteitencommissie een hele goede reden om samen met alle NSVV kids zoveel mogelijk geld op te halen tijdens de NSVV Paaseierenjacht voor onderzoek naar rhabdoide om zo de prognose voor kinderen in de toekomst wat beter te laten zijn.

Dennis loopt in april met een groep vrienden en bekenden de hele Marathon van Rotterdam om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek in het Prinses Maxima centrum.

Een van de lopers is Rick Berghout , speler NSVV1. Rick en Dennis kennen elkaar vanuit de jeugd, waar Dennis een aantal jaar zijn trainer is geweest. Andere NSVV-ers die de hele of halve marathon meelopen zijn: Marco van Eeren (NSVV 5), Dennis de Reus (NSVV 4), Mark Ritmeester (NSVV 4), Michel Schelling (NSVV 4) en Roald Hendriksma (oud speler).

Doe jij ook mee voor dit goede doel?

  • Tijdens je trainingsavond in de week van 26 februari – 01 maart ontvang je een flyer met alle informatie
  • Met deze flyer ga je op zoek naar familie, buren, vrienden van je ouders die je willen sponsoren voor jouw inzet tijdens de NSVV Paaseierenjacht voor onderzoek door het Prinses Maxima centrum
  • Doe je sponsorgeld in een plastic “boterhamzakje” en neem dit mee op 30 maart of maak het voor 30 maart a.s. over (via de QR code op de flyer) naar de donatiepagina van “Samen tegen rhabdoïde” op de website van het Prinses Maxima centrum o.v.v. je naam en Paaseierenjacht.
  • Natuurlijk mogen ook je vriendjes/ vriendinnetjes die geen NSVV lid zijn, mee doen.
  • Zorg dat je op zaterdag 30 maart om 10:45 uur bij het NSVV jeugdhonk bent en loop het speciale Paaseierenjacht parcours met al je vrienden en teamgenoten! Wie weet vind jij zelfs het GOUDEN PAASEI.
  • Voor deze Paaseierenjacht zijn geen voetbalschoenen nodig, schoenen waar je goed op kunt rennen op gras zijn voldoende.

Om het voor alle kids leuk te houden een paar spelregels:

  • verzamelde eitjes mogen niet in een tas, zak, koffer, kruiwagen of iets soortgelijks gedragen worden;
  • ouders/ verzorgers/ supporters mogen natuurlijk komen kijken bij het Paaseierenjacht parcours, maar blijven achter de boarding/ hekken;
  • Minimum leeftijd is 6 jaar.
  • Rond 12:15 uur is de Paashaas toe aan een hazenslaapje.

—>De Paashaas wil graag weten of je komt, dus aanmelden is verplicht en kan tot vrijdag 29 maart 17:00 uur via onderstaand formulier

DEEL DEZE ACTIVITEIT