AANKOMENDE TOERNOOIEN OP NSVV

Onderstaande toernooien worden in de loop van seizoen 20/21 weer bijgewerkt en dan kan er ook weer weer worden aangemeld.

Klik op het betreffende toernooi en scroll naar beneden om je aan te melden voor het toernooi.

NSVV teams zijn automatisch ingeschreven voor eigen thuistoernooien.

UIT-TOERNOOIEN NSVV JEUGDTEAMS

Voor alle jeugdteams (O6 t/m O13) worden toernooien georganiseerd (zowel uit als thuis). Een week van te voren heeft de leider alle actuele informatie en speelschema’s. Vragen? Stuur dan een mailtje naar toernooi@vvnsvv.nl.

 

HULP IS ALTIJD WELKOM

Wil je helpen om van een toernooidag een groot succes te maken? Laat het ons weten via een mailtje naar : toernooi@vvnsvv.nl. We zijn op zoek naar ouders/ broers/zussen die op een toernooidag willen ondersteunen bij de extra activiteiten die we de spelers bieden. Te denken valt aan begeleiden spellen, bakken van pannenkoeken, hulp bij het zaklampentoernooi waarbij de jongens overnachten in de kantine etc etc etc.

Door omstandigheden buiten onze invloed kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er zich op het laatste moment wijzigingen in het schema voordoen. Op teletekst kun je vlak voor een toernooidatum de actuele informatie terugvinden. Ook je teamleider heeft altijd de meest actuele informatie vlak voor een toernooidatum.