MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

TOERNOOIEN BIJ NSVV

Informatie over onze thuistoernooien vind je op deze pagina.

NSVV JO6 t/m JO13 teams zijn altijd automatisch ingeschreven voor eigen thuistoernooien.

UIT-TOERNOOIEN NSVV JEUGDTEAMS

Voor alle jeugdteams (O6 t/m O13) worden toernooien georganiseerd. Na inventarisatie aan het begin van het voetbalseizoen worden de teams bij passende toernooien ingeschreven.

Toernooien schema V2 klik op deze link voor meer informatie over de uit toernooien per team.

Een week van te voren heeft de leider alle actuele informatie en speelschema’s. Vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Hoeksche Waard Bokaal finaledag: 17 juni 2023. Deze editie wordt georganiseerd door OSV. Hoeksche Waard Bokaal 2023 (tournify.nl)

HULP IS ALTIJD WELKOM

Wil je helpen om van een toernooidag een groot succes te maken? Laat het ons weten via een mailtje naar : [email protected]. We zijn op zoek naar ouders/ broers/zussen die op een toernooidag willen ondersteunen bij de extra activiteiten die we de spelers bieden. Te denken valt aan begeleiden spellen, bakken van pannenkoeken, hulp bij het zaklampentoernooi waarbij de jongens overnachten in de kantine etc etc etc.

Door omstandigheden buiten onze invloed kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er zich op het laatste moment wijzigingen in het schema voordoen. Je teamleider/ trainer ontvangt altijd de informatie bij wijzigingen.