TOERNOOIEN BIJ NSVV

Onderstaande toernooien worden in de loop van seizoen 21/22 weer bijgewerkt en dan kan er ook weer weer worden aangemeld.

In verband met ons 75+1 jubileumjaar, organiseren we dit seizoen alleen onderstaande jeugdtoernooien waar externe teams van harte welkom zijn.

Graag nodigen wij jullie team uit om aan een van onze gezellige toernooien deel te nemen.  

 

Aanmelden of meer informatie?  Klik op het bericht.

NSVV JO6 t/m JO13 teams zijn altijd automatisch ingeschreven voor eigen thuistoernooien.

UIT-TOERNOOIEN NSVV JEUGDTEAMS

Voor alle jeugdteams (O6 t/m O13) worden toernooien georganiseerd. Na inventarisatie aan het begin van het voetbalseizoen worden de teams bij passende toernooien ingeschreven.

Een week van te voren heeft de leider alle actuele informatie en speelschema’s. Vragen? Stuur dan een mailtje naar toernooi@vvnsvv.nl.

 

HULP IS ALTIJD WELKOM

Wil je helpen om van een toernooidag een groot succes te maken? Laat het ons weten via een mailtje naar : toernooi@vvnsvv.nl. We zijn op zoek naar ouders/ broers/zussen die op een toernooidag willen ondersteunen bij de extra activiteiten die we de spelers bieden. Te denken valt aan begeleiden spellen, bakken van pannenkoeken, hulp bij het zaklampentoernooi waarbij de jongens overnachten in de kantine etc etc etc.

Door omstandigheden buiten onze invloed kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er zich op het laatste moment wijzigingen in het schema voordoen. Op teletekst kun je vlak voor een toernooidatum de actuele informatie terugvinden. Ook je teamleider heeft altijd de meest actuele informatie vlak voor een toernooidatum.