AANKOMENDE TOERNOOIEN OP NSVV

Er zijn geen aankomende toernooien.

TOERNOOIEN SCHEMA '17/'18 (OOK UIT-TOERNOOIEN)

Alle informatie over de uit-toernooien waar jouw team aan meedoet zie je via de onderstaande paarse knop.

Voor alle jeugdteams (JO7 t/m JO13 en alle MO teams) wordt een thuistoernooi georganiseerd. Deelname hieraan is dan ook verplicht, maar bovenal natuurlijk erg gezellig en leuk! De uit toernooien worden de komende maanden ingepland en in het toernooischema opgenomen. Kijk dus regelmatig even op deze pagina voor het laatste nieuws over jouw toernooien.

HULP IS ALTIJD WELKOM

Wil je helpen om van een toernooidag een groot succes te maken? Laat het ons weten via een mailtje naar : toernooi@vvnsvv.nl. We zijn op zoek naar ouders/ broers/zussen die op een toernooidag willen ondersteunen bij de extra activiteiten die we de spelers bieden. Te denken valt aan begeleiden spellen, bakken van pannenkoeken, hulp bij het zaklampentoernooi waarbij de jongens overnachten in de kantine etc etc etc.

Door omstandigheden buiten onze invloed kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er zich op het laatste moment wijzigingen in het schema voordoen. Op teletekst kun je vlak voor een toernooidatum de actuele informatie terugvinden. Ook je teamleider heeft altijd de meest actuele informatie vlak voor een toernooidatum.