VERSCHERPTE MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt

BELANGRIJK: Verscherpte maatregelen COVID-19

De nieuwe, verscherpte maatregelen welke afgelopen maandag tijdens de persconferentie van Minister-president Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn aangekondigd, treffen ook NSVV. Hieronder nogmaals puntsgewijs de belangrijkste regels:

• De kantine blijft de komende 3 weken gesloten.
  • Er is geen publiek welkom bij de wedstrijden/trainingen. Alleen ouders van tegenstanders t/m 19 jaar welke de kinderen naar Numansdorp rijden, mogen op het complex blijven, zij vallen onder teambegeleiding.
  • Er worden geen ouders, supporters etc. van spelende NSVV leden toegelaten op het NSVV terrein.
  • Alleen de ingang aan de Wilhelminastraat is geopend. De ingang aan de Molendijk blijft gesloten. Van 08.00 – 16.00 uur zullen er NSVV gastheren en -vrouwen staan voor ontvangst.
  • Handen desinfecteren bij binnenkomst van het sportcomplex.
  • In de kleedkamers geldt een maximum van 6 tot 8 spelers tegelijk, afhankelijk van de grootte. Houd hier rekening mee, we willen niet in de positie komen om de kleedkamers te hoeven sluiten.
  • Naast het veld houd je als team ook 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Als je klaar bent met voetballen, mag je ook niet bij een ander team kijken, ook dan tel je als publiek.
  • Bij uitwedstrijden van NSVV als groep aankomen bij de tegenstander, rijdende ouders worden als begeleider gezien volgens de regels en dus toegelaten (Let op: check vooraf even de website van de club waar je heen gaat, er zijn verschillende clubs die hier een maximum aanhouden!)

Wij vragen een ieder om de maatregelen na te leven. Alleen als we ons er samen aan houden kunnen we over een tijdje hopelijk weer supporters ontvangen en samen na afloop, op gepaste afstand, met elkaar iets drinken na de wedstrijden.

Op de website van rijksoverheid staan bovenstaande regels nogmaals uitgebreid beschreven. Klik hier om deze regels nog eens goed door te lezen.