(update 23-08-2021) BELANGRIJK: Maatregelen COVID-19

Kleedkamers en kantine geopend

De komende weken is het mogelijk om gebruik te maken van de kleed- en doucheruimtes. Deze maatregel geldt voor thuiswedstrijden op ons sportcomplex. In de rust van de wedstrijden zal er ook weer drinken worden aangeboden, de kantine is ook weer geopend. De ingang aan de Molendijk is weer open, het betreden van de vereniging kan dus weer via beide ingangen, aan de Wilhelminastraat en Molendijk.

Hieronder nogmaals puntsgewijs de belangrijkste regels:

• Door het afschaffen van de avondklok kan er weer getraind worden conform het nieuwe trainingsschema
  • Er mag weer volledig getraind worden door alle teams en wedstrijden tegen andere teams zijn weer toelaatbaar.
  • De kantine is weer geopend.
  • Publiek is weer welkom, zolang de 1,5 meter afstand in acht genomen wordt. Let hier dus goed op.
  • Beide ingangen zijn weer geopend, zowel aan de Wilhelminastraat als aan de Molendijk.
  • Bij binnenkomst van het sportcomplex staan desinfectiezuilen, hier kun je je handen desinfecteren.
  • De kleedkamers kunnen weer gebruikt worden.

Op de website van rijksoverheid staan bovenstaande regels nogmaals uitgebreid beschreven. Klik hier om deze regels nog eens goed door te lezen.

Meldingen indien je positief bent getest of ziekte verschijnselen hebt.

Vanuit het RIVM dienen wij als vereniging in beeld te hebben in welke teams er ziekte verschijnselen zijn. Indien je positief bent getest dien je dit direct aan te geven bij de trainer, elftal begeleider of aanvoerder van je elftal en dient onderstaand formulier ingevuld te worden zodat het bestuur van NSVV hiervan afweet en gepaste maatregelen kan nemen. Hiervoor gaat Ivonne van der Plas (06-28 95 05 05) vanuit NSVV als medisch vertrouwens persoon contact met je opnemen om de maatregelen te bespreken.

Ben je positief getest dan mag je niet op het NSVV terrein zijn of te komen. Nadat je geen verschijnselen meer hebt dien je contact op te nemen met de medisch vertrouwens persoon en wordt er afgesproken in overleg met de voorzitter en de trainer wanneer je weer mag beginnen met trainen.

Ben je positief getest dan moet je het hieronder bijgevoegde formulier invullen en verzenden, waarna de medisch vertrouwenspersoon contact met je opneemt.

Melden positieve coronatest