VERSCHERPTE MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 16-03-2021)

BELANGRIJK: Verscherpte maatregelen COVID-19 (update 05-05-2021)

De nieuwe, verscherpte maatregelen welke tijdens de persconferentie van Minister-president Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn aangekondigd, treffen ook NSVV. Hieronder nogmaals puntsgewijs de belangrijkste regels:

• Dor het afschaffen van de avondklok kan er weer getraind worden conform het oude trainingsschema
  • Tot en met 26 jaar mag er getraind worden in groepsverband binnen het eigen team. Er mogen ook wedstrijden gespeeld worden tegen teams van de eigen club.
  • Vanaf 27 jaar mag er op sportaccommodaties buiten gesport worden in groepjes van maximaal 4 personen.
  • De kantine blijft de komende periode gesloten.
  • Er worden geen ouders, supporters etc. van spelende NSVV leden toegelaten op het NSVV terrein.
  • Alleen de ingang aan de Wilhelminastraat is geopend. De ingang aan de Molendijk blijft gesloten.
  • Handen desinfecteren bij binnenkomst van het sportcomplex.
  • De kleedkamers kunnen niet worden gebruikt.
  • Naast het veld houd je als team ook 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Als je klaar bent met voetballen/trainen, mag je ook niet blijven op de vereniging en moet je direct het terrein verlaten, het blijven hangen in de tent is niet toegestaan.

Wij vragen een ieder om de maatregelen na te leven. Alleen als we ons er samen aan houden kunnen we over een tijdje hopelijk weer supporters ontvangen en samen na afloop, op gepaste afstand, met elkaar iets drinken na de wedstrijden.

Op de website van rijksoverheid staan bovenstaande regels nogmaals uitgebreid beschreven. Klik hier om deze regels nog eens goed door te lezen.

Meldingen indien je positief bent getest of ziekte verschijnselen hebt.

Vanuit het RIVM dienen wij als vereniging in beeld te hebben in welke teams er ziekte verschijnselen zijn. Indien je positief bent getest dien je dit direct aan te geven bij de trainer, elftal begeleider of aanvoerder van je elftal en dient onderstaand formulier ingevuld te worden zodat het bestuur van NSVV hiervan afweet en gepaste maatregelen kan nemen. Hiervoor gaat Ivonne van der Plas (06-28 95 05 05) vanuit NSVV als medisch vertrouwens persoon contact met je opnemen om de maatregelen te bespreken.

Ben je positief getest dan mag je niet op het NSVV terrein zijn of te komen. Nadat je geen verschijnselen meer hebt dien je contact op te nemen met de medisch vertrouwens persoon en wordt er afgesproken in overleg met de voorzitter en de trainer wanneer je weer mag beginnen met trainen.

Ben je positief getest dan moet je het hieronder bijgevoegde formulier invullen en verzenden, waarna de medisch vertrouwenspersoon contact met je opneemt.

Melden positieve coronatest