VERSCHERPTE MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 16-03-2021)

(update 25-06-2021) BELANGRIJK: Maatregelen COVID-19

Geen kleedkamers en kantine open

Ook de komende weken is het niet mogelijk om gebruik te maken van de kleed- en doucheruimtes. Deze maatregel geldt voor thuiswedstrijden op ons sportcomplex. Wij verzoeken je daarom om omgekleed naar de verenging te komen en thuis te douchen. In de rust van de wedstrijden zal er ook geen drinken worden aangeboden, de kantine blijft nog steeds gesloten. Zorg dus zelf voor drinken zodat er tijdens de rust toch gedronken kan worden. De ingang aan de Molendijk blijft gesloten, het betreden van de vereniging kan alleen via de ingang bij de Wilhelminastraat.

Hieronder nogmaals puntsgewijs de belangrijkste regels:

• Door het afschaffen van de avondklok kan er weer getraind worden conform het oude trainingsschema
  • Er mag weer volledig getraind worden door alle teams en wedstrijden tegen andere teams zijn weer toelaatbaar.
  • De kantine blijft de komende periode gesloten.
  • Publiek is weer welkom, zolang de 1,5 meter afstand in acht genomen wordt. Let hier dus goed op.
  • Alleen de ingang aan de Wilhelminastraat is geopend. De ingang aan de Molendijk blijft gesloten.
  • Handen desinfecteren bij binnenkomst van het sportcomplex.
  • De kleedkamers kunnen niet worden gebruikt, dus ook geen mogelijkheid voor douchen.
  • Naast het veld houd je als team ook 1,5 meter afstand van elkaar.

Wij vragen een ieder om de maatregelen na te leven. Alleen als we ons er samen aan houden kunnen we over een tijdje hopelijk weer supporters ontvangen en samen na afloop, op gepaste afstand, met elkaar iets drinken na de wedstrijden.

Op de website van rijksoverheid staan bovenstaande regels nogmaals uitgebreid beschreven. Klik hier om deze regels nog eens goed door te lezen.

Meldingen indien je positief bent getest of ziekte verschijnselen hebt.

Vanuit het RIVM dienen wij als vereniging in beeld te hebben in welke teams er ziekte verschijnselen zijn. Indien je positief bent getest dien je dit direct aan te geven bij de trainer, elftal begeleider of aanvoerder van je elftal en dient onderstaand formulier ingevuld te worden zodat het bestuur van NSVV hiervan afweet en gepaste maatregelen kan nemen. Hiervoor gaat Ivonne van der Plas (06-28 95 05 05) vanuit NSVV als medisch vertrouwens persoon contact met je opnemen om de maatregelen te bespreken.

Ben je positief getest dan mag je niet op het NSVV terrein zijn of te komen. Nadat je geen verschijnselen meer hebt dien je contact op te nemen met de medisch vertrouwens persoon en wordt er afgesproken in overleg met de voorzitter en de trainer wanneer je weer mag beginnen met trainen.

Ben je positief getest dan moet je het hieronder bijgevoegde formulier invullen en verzenden, waarna de medisch vertrouwenspersoon contact met je opneemt.

Melden positieve coronatest