VERSCHERPTE MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 16-03-2021)

KLEDING

Het kledingbeleid is via de onderstaande pdf in te zien.

Kledingbeleid 2019-2020

Korting op voetbalschoenen! (seizoen 2019-2020)

Vorig jaar zijn we een samenwerking aangegaan met Sport2000 Soccer Center in Rotterdam, waarbij zij korting gaven op de aanschaf van voetbalschoenen. Wegens succes is deze samenwerking verlengd en uitgebreid met de locatie Sport2000 Oud-Beijerland! Dit betekent dat AL onze leden, trainers, leiders, scheids-en grensrechters 20% korting krijgen op hun voetbalschoenen. Wat moet je daarvoor doen? Download deze bon, print hem uit en lever hem in bij Sport2000 Oud-Beijerland of Sport2000 SoccerCenter in Rotterdam. De adressen: Oost-Voorstraat 43 in Oud-Beijerland of Hoogstraat 181 in Rotterdam. De bon is geldig t/m 31 juli 2020, dus wees niet getreurd als je voetbalschoenen nog niet versleten zijn.

Voor de eerste en tweede selectie geldt dat zij op zeer korte termijn weer schoenenbonnen zullen krijgen. Deze zijn alleen te besteden bij Sport2000 SoccerCenter in Rotterdam, dus niet in Oud-Beijerland. Meer informatie daarover volgt via de Technische Commissie en de elftalleiders.

Toen de Quick voetbalkleding geïntroduceerd werd, is afgesproken dat deze nieuwe tenues drie seizoenen gedragen worden. Aan het einde van dit seizoen is het al zover en zijn de meeste tenues drie seizoenen oud. Dat betekent dat deze in de zomerstop worden vervangen door nieuwe kleding. Voetballende leden die op dit moment in een team zitten waarvan de kleding aan het einde van dit jaar vervangen wordt, mogen hun voetbaltas en trainingspak houden voor eigen gebruik. Het is uiteraard wel de bedoeling dat men vanaf volgend seizoen weer de nieuwe kleding draagt naar NSVV. Op zaterdag dienen de nieuwe trainingspakken gedragen te worden. Aan het begin van het nieuwe seizoen ontvangt iedereen weer nieuwe kleding.

Alle trainers/leiders (jeugd) of aanvoerders (senioren) zijn door bestuurslid Fiona Noordam geïnformeerd wat er met de kleding van hun team moet gebeuren. Voor JO 19-1, JO 15-1/15-2, JO 11-2, JO 9-5/9-6/9-7, NSVV 4, NSVV8 en alle dames geldt dat alles moet worden ingeleverd. De overige teams mogen hun tas en trainingspak houden en leveren alleen de teamtas met de volledige tenues in. Coachjassen van trainers hoeven alleen te worden ingeleverd wanneer ze stoppen als trainer of het nog niet zeker weten. Het inlevermoment is op 17 juni tussen 10:00 – 13:00 in het voormalig jeugdhonk bij NSVV.

Voor een aantal elftallen zoeken we voor het nieuwe seizoen nog een sponsor: NSVV 6, Veteranen 2, JO 17-2, JO 17-4, MO 15-1 of 2 en de mini pupillen. Interesse of een gouden tip? Mail naar sponsoring@vvnsvv.nl.