MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV BAKT! ( 17.02.2023)

Bak jij de lekkerste en mooiste taartjes?

Laat je creativiteit dan nu de vrije loop, zet je smaakpapillen aan het werk en bak de mooiste en lekkerste NSVV taart/ cake die je kunt bedenken.

Hoe oud of jong je ook bent of je voelt… iedereen kan meedoen met NSVV Bakt!

Om de juryleden eerlijk te kunnen laten beoordelen, zijn er een aantal spelregels:

  • Creatief thema: NSVV
  • De taart/ cake moet voldoende zijn voor 6-8 personen
  • We verwachten de creatie en de bakker tussen 19:00 – 19:15 uur in de kantine
  • De bakker (m/v) is aanwezig bij de presentatie om toelichting te kunnen geven

De jury, bestaande uit o.a. Theo Speelman ( oud docent en banketbakker) en Gert Jan van der Velden ( banketbakker) zal alle ingezonden taartjes proeven en beoordelen.

Natuurlijk is er ook een publieksjury. Naast bewoners van de Buitensluis en Cavent Numansdorp kun jij ook mee proeven. Dus ben jij beter in taartjes proeven dan bakken ? Zorg dan dat je om 19:30 uur in de kantine bent.

———

Ben je nog geen meesterbakker, maar wil je wel graag tips en advies krijgen hoe je een taartje mooi kunt decoreren? Meld je dan aan voor de workshop “Versier je eigen taartje”

De workshop start om 19:30 uur, de deelnamekosten bedragen € 2,50 per persoon en natuurlijk is je gedecoreerde taartje voor jou.

Opgeven voor de workshop kan tot vrijdagmiddag 16:00 uur. Besluit je later om toch nog mee te willen doen, zorg dan dat je om 19:15 uur in de kantine bent en neem € 2.50 mee …..we hebben een paar reserve taartjes voor de late beslissers 🙂

Rond 20:30 uur zal de jury de winnaar van NSVV Bakt! bekend maken, is er gelegenheid om de ingezonden taartjes te proeven en natuurlijk is de NSVV bar geopend.

Aanmelden voor NSVV Bakt! en / of de workshop. Vul dan onderstaand formulier in:

DEEL DEZE ACTIVITEIT