MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Inzameling voor de ziekte van Huntington

De ziekte van Huntington is een ongeneeslijke, erfelijke aandoening die bepaalde delen van de hersenen aantast. De eerste symptomen openbaren zich meestal tussen het 35e en 45e levensjaar, maar kunnen ook eerder of later in het leven optreden. Het uit zich o.a. in onwillekeurige (choreatische) bewegingen die langzaamaan verergeren, verstandelijke achteruitgang en een verscheidenheid van psychische symptomen.  Een combinatie van ALS, Alzheimer en Parkinson in één.

Om geld in te zamelen voor deze verschrikkelijke ziekte zullen verschillende teams zich deze week inzetten.

Aankomende donderdag zullen de dames van NSVV VR1 langs de deuren gaan in Numansdorp om te collecteren voor de ziekte van Huntington. De jongens van NSVV JO13-2 zal deze avond langs de deuren komen om lege flessen op te halen. De opbrengst van deze actie wordt volledig gedoneerd aan aan de ziekte van Huntington.

Daarnaast zal er aanstaande zaterdag, 18 januari, ook een collectebus in de kantine staan. Mocht u geld willen doneren maar niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, kunt u dit doen via het volgende rekeningnummer: NL16 ABNA 0511 4372 34 tnv. Campagneteam Huntington.

Alvast hartelijk dank voor uw donatie!

DEEL DIT ITEM

Eén reactie

  1. Wat een mooi initiatief van deze teams om te collecteren voor deze vreselijke ziekte, ik moet zeggen dat het artikel van Kiki in het AD mij persoonlijk erg geraakt heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *