MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Uitnodiging scheidsrechtersavond – 28-09-2023

Beste gewaardeerde scheidsrechters,

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en dat betekent dat het ons leuk lijkt voor een bijeenkomst in de kantine van NSVV! We kijken er naar uit om jullie allemaal weer te zien en bij te praten over de sportieve avonturen die voor ons liggen op het voetbalveld.

Datum: 28 september
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Kantine van NSVV

Dit is hét moment om even bij te tanken na een lange zomerstop en om vooruit te blikken naar wat het komende seizoen voor ons in petto heeft. We hebben veel interessante onderwerpen om te bespreken, waaronder nieuwe regelwijzigingen, tips en tricks voor scheidsrechters en natuurlijk jullie eigen ervaringen en verhalen van de afgelopen seizoenen.

Naast serieuze gesprekken is er ook volop ruimte voor gezelligheid. Laat ons alsjeblieft weten middels een bericht (06-54297431) of e-mail ([email protected]) of je kunt komen, zodat we ons kunnen voorbereiden.

We kijken er naar uit om samen met jullie een gezellige en informatieve avond te beleven. Laten we er samen voor zorgen dat het komende voetbalseizoen weer een succes wordt voor ons allemaal.

Tot binnenkort!

DEEL DIT ITEM