MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV is gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen

Op donderdagavond 3 augustus is NSVV 1 gestart met de voorbereiding op het aankomende seizoen. Onder leiding van hoofdtrainer Michael Nijssen en nieuwe assistent-trainer Peter van Vugt, die de plaats ingenomen heeft van de gestopte Peter Broekman, stonden 18 spelers op het veld om de eerste training af te werken.  

Na een volle week trainen stond afgelopen zaterdag de eerste oefenwedstrijd op het programma, op eigen veld werd er met 1-0 gewonnen van VV Prinsenland 1. Deze wedstrijd werd nog zonder de geblesseerden Mitchel Louwerens, Jasper Huisman, Jessy Fortes en Jarmo Hartgers en de afwezigen Peter Jan Cazander, Dave van Leerzem en Stephen de Waard gespeeld. Daarentegen maakten nieuwelingen Sander Backx, Dion van Kralingen, Quinton Burk en Geoffrey Acheampong hun eerste minuten in het wit/zwarte tenue en wegens het ontbreken van beide keepers mocht Julian La Rondelle zijn opwachting maken in het eerste elftal. Trainer Michael Nijssen kijkt tevreden terug op deze eerste wedstrijd. 

Met de indeling in de 1e klasse D, met tegenstanders als Spijkenisse en XerxesDZB en de derby tegen SHO staat er voor NSVV een mooie uitdaging en drukte op het sportpark te wachten.  

DEEL DIT ITEM