MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV toont haar ware gezicht de tweede helft

In de uitwedstrijd tegen Bruse Boys was de eerste helft van beide zijden matig en het notitieblokje nog leeg. De thee deed NSVV goed en vanaf de eerste tot de laatste minuut van de tweede helft trok NSVV ten aanval. Waar in de thuiswedstrijd NSVV kampioen kansen missen werd en met lege handen achterbleef, gingen er nu wel drie van de vele gecreëerde kansen in. In de laatste minuut viel er ook nog een tegendoelpunt en zo werd het één tegen drie.

In de eerste helft kan je zeggen dat het veld door het weer wat hobbelig geworden was en de smaakmaker van vorige week Jasper Huisman ontbrak. Het resultaat was in ieder geval een matig schouwspel zonder grote kansen.

In de tweede helft was het van de eerste minuut met dezelfde gegevens wel een schitterend schouwspel. Spits Gijs van de Zande werd direct alleen voor de keeper gezet, maar schoof de bal net naast. De volgende uitbraak was van linksbuiten Lars van der Heiden, die aan de aandacht van de rechtsback van Bruse Boys was ontsnapt. De enige optie die de rechtsback nog zag was niet in lijn met de spelregels en scheidsrechter Ron Huser kon niet anders dan naar de penaltystip wijzen. Dit klusje werd geklaard door penalty specialist Jeroen Voshart en hij bracht NSVV op voorsprong. Toen was het moment aangebroken dat Mitchel Louwerens klaar was met zijn rek- en strekoefeningen. Mitchel deed zijn haarbandje goed en kwam binnen de lijnen om aan de slag te gaan met het opvoeren van de speelminuten na zijn langdurige blessure. Hij bracht het spel van NSVV naar een nog hoger niveau. Achtereenvolgens kregen Gijs van de Zande, Yoeron van der Ree en Robin ’t Jong dotten van kansen, maar de bal wilde er even niet in. Vervolgens haalde Mitchel Louwerens vanaf links verwoestend uit en de keeper van Bruse Boys heeft de bal alleen langs horen suizen. Met het hele team werd het eerste doelpunt van Mitchel na zijn blessure uitgebreid gevierd. Mitchel bediende daarna Sjoerd Hofstede nog een keer. Sjoerd legde de bal even goed en schoof van randje zestienmeter de bal beheerst onhoudbaar in de hoek. Aan het einde kreeg Bruse Boys er ook nog zin in. NSVV-keeper Jarmo Hartgers dacht met een mooie save uit de hoek een clean sheet bereikt te hebben. In de laatste minuut was er toch een mooie aanval van Bruse Boys die werd binnen gewerkt.

Na de wedstrijd bleek tegenstander van volgende week VVGZ punten verspeeld te hebben tegen Arnemuiden. NSVV heeft hierdoor een gaatje van drie punten ontvangen op VVGZ. Mocht het vertrouwen van de tweede helft omgezet worden in een mooi resultaat in de thuiswedstrijd volgende week tegen VVGZ, dan wordt er een definitief gat geslagen met de rest. NSVV zou dan kunnen gaan jagen op de huidige koploper Oostkapelle/Domburg. Verschil is nu twee punten en Oostkapelle/Domburg heeft volgende week op papier een makkelijke thuiswedstrijd tegen Axel.

Klik hier voor de fotoreportage

Opstelling NSVV:
Jarmo Hartgers, Jack van Eijmeren (58e Mitchel Louwerens), Rik Bakker (37e Michael Ouwens), Jessy Fortes (79e Leonard Kramp), Fabian Korbijn, Sjoerd Hofstede, Jeroen Voshart, Yoeron van der Ree, Robin ’t Jong, Gijs van de Zande, Lars van der Heiden

Ruststand: 0-0    
Eindstand: 1-3

Scoreverloop:
53e min.               0 – 1       Jeroen Voshart (penalty)
76e min.               0 – 2       Mitchel Louwerens
85e min.               0 – 3       Sjoerd Hofstede
90e min.               1 – 3       Rick Jonker

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM