MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Interne opleiding voor A, B, C en D trainers

Zoals jullie allemaal weten heeft NSVV het ambitieuze plan om de jeugdopleiding de beste van Hoeksche Waard te maken. Dit is natuurlijk niet 123 gerealiseerd en bovendien lukt dat alleen als we hier allemaal onze schouders onder zetten.

Als onderdeel van dit ambitieuze plan  zijn er aan het begin van dit seizoen 3 jeugd coördinatoren aangesteld. Tw. Kor van der Heiden, Bas Snel en Jaap den Haan. Ik ben zeker dat jullie deze mannen al eens op een training en/of voetbal wedstrijd hebben gezien en gesproken.

Onder leiding van Kor van der Heiden (officieel KNVB opleider)  hebben de afgelopen maanden 12?? trainers van de onderbouw (Mini’s, F en E pupillen) een officieel “NSVV trainers diploma”  behaald. De opleiding is 100% in lijn met de officiële KNVB trainers opleiding. 

Vanaf de start van de opleiding hebben we veel positieve reacties ontvangen en bovendien herkenbare trainingsvormen op de velden terug gezien. Naast de inhoudelijk goede oefeningen krijgen de trainers dus ook goede tools om de trainingen voor de spelers leuker en attractiever te maken.

Op vrijdag 8 januari 2016 starten we met een opleiding voor de A, B, C en D trainers. De opleiding zal bestaan uit 6 a 7 praktijk en theorie bijeenkomsten die gegeven worden op veld 2 en in het sponsorhome.

Deze opleiding is natuurlijk voor zowel de meiden als jongens trainers/begeleiders.

Je kunt je aan- en afmelden via volgende link https://nl.surveymonkey.com/r/XR5CK5F. Mocht je onverhoopt niet de hele opleiding kunnen volgen maar wel een aantal keren deelnemen is dat geen probleem. Doelstelling is uiteindelijk om er allemaal beter en wijzer van te worden.

We hebben bij veel teams gezien dat naast  de geregistreerde trainer er ook veel ouders zijn die een vaste trainingsavond verzorgen. NSVV is niet op de hoogte van alle namen en wil jullie vragen deze mail door te sturen naar degenen die bij jouw team ook trainingen geven.

We zien jullie inschrijving met veel belangstelling tegemoet.

Hans Havelaar namens NSVV jeugd

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *