MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Manon Da Thesta stopt als jeugdcoördinator onderbouw

Manon Da Thesta stopt per 1 maart met haar rol als jeugdcoördinator onderbouw.
Na acht mooie seizoenen heeft Manon Da Thesta besloten om te stoppen met haar rol als jeugdcoördinator onderbouw binnen de Technische Commissie van NSVV. Dit was geen gemakkelijke beslissing, maar onder andere de drukte van haar nieuwe hbo-opleiding tot leerkracht maakt het moeilijk om haar rol binnen de Technische Commissie van NSVV te blijven vervullen.


‘’Ik heb in deze afgelopen acht seizoenen veel mensen leren kennen binnen NSVV. Wat ik altijd leuk heb gevonden is dat ik binnen mijn TC-functie met heel veel mensen heb gesproken; dat ging van overhalen om een rol te vervullen als trainer/begeleider tot aan meedenken met de TC over voetbalontwikkeling. Deze gesprekken hebben mij geholpen om tot nieuwe ideeën te komen.”


“Wat ik binnen NSVV zo mooi vind, is niet alleen de betrokkenheid van het bestuur en alle commissies, maar ook de betrokkenheid van alle trainers, trainsters en begeleiders en daarnaast de betrokkenheid van de vele ouders om er iets goeds voor hun kinderen van te maken. Van JO6 tot en met O19/O20.”


Manon wil graag iedereen bedanken voor alle mooie, nuttige, serieuze en grappige gesprekken. Ze wenst jullie allen veel plezier en succes en hoopt jullie in de toekomst nog eens tegen te komen.

DEEL DIT ITEM