MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

17 mei 2016 Zuidland D1

Een dag nadat we teruggekomen zijn van het internationale toernooi in Duitsland, waar we een verdienstelijke 2e plaats hebben gehaald, mogen we thuis voor de competitie aantreden Zuidland.

Voor beide ploegen is het mogelijk om de 5e plaats te bereiken. Vooraf is er twijfel over de fitheid en scherpte van onze jongens aangezien het toernooi zijn tol heeft geëist.

En dat is in de eerste helft goed terug te zien. Aan de bal doen we het niet eens heel slecht, maar veel duels gaan verloren en we spelen futloos. Zuidland daarentegen heeft er zin in. Een leuk voetballende ploeg met een sterke spits en razendsnelle linksbuiten. Diezelfde linksbuiten scoort dan ook de terechte 0-1 halverwege de eerste helft. Na rust lijkt het op dezelfde voet door te gaan en al vrij snel ligt de 0-2 erin en lijken we tegen een behoorlijke nederlaag aan te gaan lopen. Maar Zuidland lijkt gas terug te nemen en wisselt hun linksbuiten. Wij maken vrij snel daarna de 2-1, wanneer Sijmen er aan de rechterkant op snelheid van door is en Liam de bal klaar legt voor Daan, die de bal keurig intikt.

Vanaf dat moment gaan we 1 op 1 spelen achterin. Dave schuift door naar het middenveld en Katelyn kruipt naast Liam in de spits. Zuidland komt er niet meer aan te pas en vlak voor tijd komt dan toch de gelijkmaker als Dave schitterend scoort met een halve omhaal, 2-2! En zo pakken we toch nog een punt en behouden we, net zoals Zuidland, nog zicht op de 5e plaats.

Over 2 dagen mogen we samen (NSVV en Zuidland) nogmaals een poging wagen. De ploeg die dan de overwinning pakt wordt 5e.

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *