MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Het college heeft ingestemd met ons verzoek voor een tweede kunstgrasveld

Donderdag 9 juni hebben Wethouder Sport Pieter Paans en namens NSVV Arie Kruithof en Edwin Keizerwaard de pers ingelicht over onze plannen van een tweede kunstgrasveld. tweede kunstgrasveld

Woensdag 29 juni moeten de leden van NSVV nog instemmen en dinsdag 5 juli de gemeenteraad. Bij dit voorstel rekent de gemeente de afschrijving en de rente op de investering één op één door aan NSVV in de vorm van een huurverhoging.  Deze huurverhoging kan NSVV verlagen door het onderhoud zelf uit te voeren.

Onderstaand het persbericht van de gemeente

Een groeiend ledenaantal, een goede onderbouwing en een gezonde dosis lef bracht het idee van voetbalvereniging NSVV naar een concreet raadsvoorstel. De vereniging toonde aan behoefte te hebben aan meer speel- en trainingscapaciteit. Het omvormen van een natuurgrasveld naar een kunstgrasveld zou hier een oplossing voor bieden. Omdat de vereniging deze kosten niet alleen kan dragen, vroeg zij het college de mogelijkheid te onderzoeken om een natuurgrasveld om te vormen naar een kunstgrasveld en de kosten hiervan te verrekenen met de verschuldigde huurpenningen. Ook vroeg NSVV naar de mogelijkheid om het onderhoud aan de velden over te nemen van de gemeente. Dit betekent een verlaging van de gemeentelijke lasten en levert een lagere huur voor de vereniging op. Door de goede onderbouwing en het aantonen van een duidelijke noodzaak, stemde het college in met het verzoek en legt zij dit in een raadsvoorstel op 5 juli voor aan de gemeenteraad.

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *