MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Moderne oplossing als vervanger van teletekst

Wellicht heb je het al gemerkt; teletekst is niet langer beschikbaar. We moeten helaas dan ook mededelen dat teletekst niet terug zal komen. Hoewel er binnen de vereniging nog volop gebruik van werd gemaakt, heeft RTV Rijnmond besloten in zijn geheel met teletekst te stoppen. RTV Rijnmond komt met de volgende reden: “Rijnmond is gestopt met het aanbieden van teletekst. De kosten om ermee door te gaan staan niet meer in verhouding tot het aantal mensen dat nog gebruik maakt van teletekst. Het gebruik van teletekst is door het internet sterk verminderd. Ondertussen is het proces wel arbeidsintensief en is onderhoud prijzig vanwege speciale apparatuur die ervoor nodig is.”

Natuurlijk willen we je nog steeds de even makkelijke (of misschien nog wel makkelijkere) oplossing bieden dan voorheen het geval was. Via de traditionele teletekst pagina op de website kan je nu nog steeds het programma en de afgelastingen van de gehele week bekijken. Op zich is er dus niets veranderd, alleen is “teletekst” in een modern jasje gestoken 😉

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de nieuwe dienst, dan kun je die mailen naar [email protected].

 

DEEL DIT ITEM

Eén reactie

  1. Kan de volgorde van de lijst ook aangepast worden op datum en tijdstip, en misschien zelfs sorteren op uit en thuis ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *