MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

N.S.V.V. A2 – GOZ A1

Zaterdag 13 februari 2016: N.S.V.V. A2  vv GOZ A1    (0-1)   3-3

Op deze zaterdag de 13de waren we gastheer voor voetbalvereniging Gemengd Oranje Zwart uit Mijnsheerenland. GOZ A1 had na acht wedstrijden 12 punten bijéén gevoetbald én wij máár een schamel aantal van 5 puntjes. Deze keer begonnen we eens een keer goed aan de wedstrijd. De éérste doelpoging kwam op naam van Arnoud Cazander, wiens afstandsschot helaas geen doel trof. Hierna zag Wouter van Dam zijn schot gesmoord in een mêlee van spelers. Toch bleven we kansen creëren. Wouter van Dam passte goed op Chaylan Langbroek die de bal wél ineens op zijn slof moest nemen, máár helaas zijn inzet over het doel van GOZ zag vliegen. Hierna zag Arnoud Cazander wederom een afstandsschot gekeerd door de keeper uit Mijnsheerenland. GOZ kwam er in deze éérste helft maar sporadisch uit, máár uit een vrije trap die op de paal naast Youri Bakker belandde waren zij tóch écht het dichtst bij de openingstreffer. De gasten kwamen iets meer onder onze druk uit, waardoor er bij ons zélfs een bal van de lijn gered moest worden. Aan de andere kant zag Kevin Groenenberg zijn schot gestopt, máár de openingstreffer viel uiteindelijk tóch voor onze gasten. Uit een snelle aanval door het midden wist een aanvaller van GOZ beheerst af te ronden: 0-1. Uit een corner van Wouter van Dam dook Edgar Evertse ineens bij de eerste paal op, maar zag zijn schot in de korte hoek wederom het doel uit geranseld worden door de keeper van GOZ. Ondanks een licht veldoverwicht, máár wel met een duidelijk overwicht in kansen gingen we tóch met een 0-1 achterstand de rust in. In de kleedkamer werd besloten om de tweede helft álles op álles te zetten en met een gewaagde 3-4-3 opstelling gingen we vól op zoek naar de gelijkmaker. Deze verdiende gelijkmaker viel toen Wouter van Dam Edgar Evertse aanspeelde, die op zijn beurt kruiselings fraai de 1-1 binnenschoot. Onze vreugde was échter van korte duur, want binnen een mum van tijd lag de 1-2 alweer in het net áchter Youri Bakker. Hierna hield Youri Bakker ons in de wedstrijd met een fraaie redding. Vanaf nú gaven we nóg meer gas dan dat we ál deden, waardoor de tweede helft voor de neutrale kijkers een waar spektakelstuk werd. Een mooie combinatie tussen Hugo Beekman, Max van der Velden en Wouter van Dam hád gewaardeerd moeten worden met een doelpunt….maar helaas. Met behulp van de paal hield Youri Bakker ons aan de andere kant wederom in de wedstrijd. Het regende kansen voor het doel van GOZ: schot van Wouter van Dam, kopbal van Allard Korbijn uit een corner van Wouter van Dam, wederom een kopbal van Allard Korbijn, Max van der Velden met een uiterste inzet nét naast én een fraaie combinatie tussen Kevin Groenenberg, Allard Korbijn en Wouter van Dam die uiteindelijk gestopt werd door de keeper van GOZ. Máár uiteindelijk viel de dikverdiende gelijkmaker dan tóch toen na een combinatie tussen Hugo Beekman en Max van der Velden, laatstgenoemde de bal op Wouter van Dam passte die de 2-2 aan liet tekenen. En wéér was onze vreugde van korte duur, want uit een fraaie vrije trap van nét buiten de zestien kwam GOZ vlak voor tijd wéér op voorsprong: 2-3. Vrijwel direct konden wij échter weer juichen toen Allard Korbijn van achteruit Wouter van Dam wist te vinden, die koelbloedig de 3-3 binnenwerkte. Diep in de slotfase had Edgar Evertse dé winnende op zijn schoen, maar helaas voor hemzelf áls voor ons trof hij geen doel, waardoor deze uiterst vermakelijke wedstrijd werd afgesloten met een 3-3 gelijkspel. Mannen, gefeliciteerd met dit dikverdiende punt en voor het ware spektakelstuk wat jullie de toeschouwers voorgeschoteld hebben!! Volgende week komt Barendrecht op bezoek aan de Wilhelminastraat….N.S.V.V. A2 - GOZ A1