MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Week v/d Scheidsrechter

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER 01/08 OKTOBER

De KNVB heeft de week van 01/08 oktober uitgeroepen als de week van de scheidsrechter, met doel het respect voor de scheidsrechters van spelers, maar ook van trainers en elftalleiders te stimuleren.

Hierin willen wij als NSVV zeker een bijdrage leveren en zullen de scheidsrechters vooraf aan de wedstrijden van 08 oktober bedanken door de aanvoerders van de desbetreffende teams.

Verder is voor alle jeugdtrainers/leiders, seniorentrainers/aanvoerders en alle jeugd en senioren assistent-scheidsrechters 19 oktober a.s. een zeer BELANGRIJKE datum! Deze avond zal in het teken van spelregel wijzigingen maar ook zeker het respect naar scheidsrechters en of tegenstanders.

Op deze avond zal er GEEN training zijn met uitzondering voor JO17-1 and JO19-1.

De avond van 19 oktober, inloop 19:00 uur en strikte aanvang 19:30 uur, locatie kantine NSVV, zal onder leiding staan van KNVB Eredivisie scheidsrechter Edwin van de Graaf.

Niet alleen worden alle jeugdtrainers/leiders, seniorentrainers/aanvoerders en alle jeugd en senioren assistent-scheidsrechters hiervoor uitgenodigd maar ook zal de Commissie van normen en waarden, evenals het bestuur op deze avond aanwezig zijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit zeker geen saaie, maar zeer leerzame avond wordt, waar ook onderling op een respectvolle en open manier met elkaar gediscussieerd kan worden. NSVV heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in het amateur voetbal als zodanig, en wil dit zeker in de toekomst zo houden en verwachten dan ook dat een ieder komt, want met zijn allen zijn wij NSVV!

 

Namens de scheidsrechters commissie NSVV

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *