MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV laat het in de tweede helft afweten tegen Bruse Boys

De eerste helft was NSVV veel dreigender dan Bruse Boys en kreeg het vijf geweldige kansen. Bruse Boys kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van NSVV, maar wist zelf geen kans te creëren. Het mocht een wonder genoemd worden dat de tweede helft niet schriftelijk kon worden afgedaan. De tweede helft leek Bruse Boys in eerste instantie een remise prima te vinden en NSVV stopte te weinig energie in de wedstrijd om te winnen. Na een uur spelen begon Bruse Boys beter te combineren en waarschuwde het NSVV met twee onbenutte kansen. NSVV schok pas wakker na twee tegendoelpunten. De aansluitingstreffer kwam er nog wel, maar aan de gelijkmaker kwam NSVV niet meer toe.

In de eerste helft was de eerste grote kans na een mooie combinatie met Koen Witsiers voor Mitchel Louwerens. Zijn schoot spatte uiteen op de paal. NSVV was de eerste helft zeer dreigend met cornerballen. Tweemaal was Michael Ouwens zeer dicht bij een doelpunt na een corner van Koen Witsiers. Eenmaal kopte hij net over en eenmaal net naast. Uit onverwachte hoek kwam Bruse Boys op voorsprong. Het was NSVV die een voorzet bij de eerste paal binnenkopte. NSVV was niet van slag en ging verder waar het gebleven was. Al snel daarna tikte Sjoerd Hofstede de gelijkmaker binnen. NSVV bleef de bovenliggende partij en dreigend. De laatste grote kans was voor Lorenzo Pengel. Het was een mooie combinatie met Koen Witsiers door het hart van de verdediging. Lorenzo zijn schot spatte weer uiteen op dezelfde paal die al eerder de eerste helft getest was. 

De tweede helft leek niet op de eerste helft van de Numansdorpse zijde. Bruse Boys kreeg steeds meer vertrouwen in een goede afloop. De eerste Bruse Boys waarschuwing was na een kopbal van Rick Jonker net over het doel. De tweede waarschuwing was een vrije trap van Perry Potappel, waar NSVV-keeper Melvin Kruijthof alle moeite mee had om naast het doel te werken. Het was uiteindelijk een niet vol geraakt schot van Rick Jonker die in het doel belandde.  Bruse Boys ging door en een afstandsschot van Julian Nieuwland kon weer met veel moeite door Melvin Kruijthof uit het doel gewerkt worden. Uiteindelijk moest NSVV toch een derde tegendoelpunt incasseren na een rake kopbal van Michel Maaskant. NSVV schrok uiteindelijk wakker en probeerde nog wat te corrigeren. Na een mooie solo schoot Koen Witsiers nog wel de aansluitingstreffer binnen. NSVV gooide alles op de aanval, maar echt grote kansen leverde dit niet meer op.  

Na de wedstrijd bleek koploper Oostkapelle verrassend na twaalf overwinningen op rij punten verloren te hebben tegen de rode lantaarndrager Nieuwdorp. NSVV had goede zaken kunnen doen, maar ziet Oostkapelle nu gewoon weer een punt verder uitlopen naar acht punten voorsprong. De tweede plek heeft NSVV weer afgestaan aan Terneuzense Boys. NSVV heeft twee weken om zijn zonden te overdenken en moet dan thuis aantreden tegen dezelfde Terneuzense Boys. Iedereen kan winnen in deze competitie en het wordt weer tijd voor NSVV om de drie punten in Numansdorp te houden.  

Klik hier voor de fotoreportage

Bekijk hieronder de samenvatting:

Opstelling NSVV:
Melvin Kruijthof, Lars van der Heiden, Jessy Fortes, Michael Ouwens (76e Levi Vugts), Roderick Bekker, Sjoerd Hofstede, Richard Bras, Jeroen Voshart, Mitchel Louwerens, Lorenzo Pengel (65e Peter Jan Cazander), Koen Witsiers

Ruststand: 1-1
Eindstand: 2-3

Scoreverloop:
26e min.               0-1          Jeroen Voshart (eigen doelpunt)
27e min.               1-1          Sjoerd Hofstede
70e min.               1-2          Rick Jonker
75e min.               1-3          Michel Maaskant
80e min.               2-3          Koen Witsiers

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *