MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV pakt de volle buit tegen koploper MZC’11

Dankzij een sterk eerste half uur tegen de periodekampioen van vorige week, boekte NSVV een belangrijke overwinning. Het tempo lag aan beide kanten hoog en er werd dit half uur zeer goed gecombineerd door NSVV. Na een twee nul voorsprong voor NSVV kwam er wat meer druk van MZC’11, zonder dat ze echt grote kansen creëerde. Net voor de theepauze kwam toch de aansluitingstreffer voor MZC’11 en heeft NSVV als team keihard gewerkt om in de tweede helft de voorsprong over de streep te trekken.

In het begin van de eerste helft was het een vrije trap van Jasper Huisman vanaf links die scherp was aangesneden en net binnen de zestienmeter knap werd binnengekopt door Michael Ouwens. NSVV bleef goed combinerend over het veld trekken. Lars van der Heiden stoomde dwars door de as van het veld op en ging achter de verdediging van MZC’11 met de bal aan de voet alleen op de keeper af. De keeper kegelde Lars omver en het werd een penalty. Topscoorder Jeroen Voshart schoot feilloos raak. NSVV bleef de bovenliggende partij en Paco Steijn speelde Jasper Huisman knap vrij. De keeper stond te ver voor zijn doel en van buiten de zestienmeter krulde Jasper de bal net over de lat. De laatste fase van de eerste helft begon MZC’11 toch wat druk op het NSVV-doel te zetten, zonder echt kansen te creëren. Het was een totaal verkeerde pass van MZC ’11 die uit leek te gaan. Uiteindelijk ging toch een speler van MZC’11 kijken of er niet iets gedaan kon worden met de naar de uitlijn rollende bal. Zijn voorzet belandde net buiten de zestienmeter op de wondersloffen van Luuk van Vossen, die zijn schot hard laag in de hoek zag zeilen.

In de tweede helft was het alle hens aan dek voor NSVV en zag het regelmatig zwart van de mensen voor het doel van NSVV. Opvallend waren de zeker meer dan tien cornerballen die de verdediging van NSVV te verwerken kreeg. Iedere speler van NSVV toonde 100% inzet om stand te houden. Er was altijd nog het laatste slot op de deur in de vorm van keeper Jarmo Hartgers. Echt combineren tot uitgespeelde kansen lukte MZC’11 ook niet. NSVV ging in fases wel weer combineren en kwam zo onder de druk op het doel uit. Tien minuten voor tijd had Paco Steijn nog de bevrijdende derde treffer op zijn slof. Paco nam de bal dicht bij doel aan op de borst. Toen hij uithaalde kwam er net nog een voetje van een MZC’11 verdediger tussen.

NSVV heeft goede zaken gedaan en stijgt van de zesde plaats naar een plek in de top drie. Er zijn wel drie naaste achtervolgers op maximaal één punt achterstand van NSVV. Daarnaast is de stand enigszins vertekend, omdat niet alle wedstrijden deze ronde zijn gespeeld. Van de naaste achtervolger op NSVV, kwam alleen Yerseke niet in actie. Theoretisch zou Yerseke de derde plek van NSVV kunnen overnemen. In de praktijk kan NSVV de derde plek veiligstellen door komende zaterdag tegenstander Yerseke te verslaan. NSVV heeft vertrouwen getankt en heeft nog iets goed te maken na de blamage tegen Yerseke vorig seizoen. 

Opstelling NSVV:
Jarmo Hartgers, Lars van der Heiden, Michael Ouwens, Rik Bakker (33e Jessy Fortes), Fabian Korbijn, Paco Steijn, Jeroen Voshart, Sjoerd Hofstede, Robin ’t Jong (82e Leonard Kramp), Gijs van de Zande
(66e Koen Witsiers), Jasper Huisman

Ruststand: 1-2   
Eindstand: 1-2

Scoreverloop:
10e min.               0 – 1       Michael Ouwens
19e min.               0 – 2       Jeroen Voshart (penalty)
43e min.               1 – 2       Luuk van Vossen

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM

2 reacties

  1. ik hoor bij het filmpje van deze wedstrijd op de achtergrond best veel publiek praten/roepen/juichen,
    hoe is dit georganiseerd ?
    Wij als ouders/supporters hebben nl bij de thuiswedstrijd van JO19-1 vanaf de molendijk moeten toekijken en dan is het wel wat verwarrend als ik dan bij de wedstrijd van NSVV 1 wel veel publiek op de achtergrond hoor.
    Ps: Dit is geen kritiek, alleen een vraag.

    1. Hi Martin, ik snap dat dit verwarring oproept. Echter was NSVV 1 op bezoek bij MZC’11 waar zij voor hun vrijwilligers/leden andere regels hanteren dan de richtlijnen. We willen graag benadrukken dat het publiek wat je hoort, geen publiek van NSVV is. Er waren alleen enkele bestuursleden (3 in totaal) aanwezig bij de wedstrijd om de club te vertegenwoordigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *