MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Staf derde elftal bijna rond

In het nieuw ingezette beleidsplan is bedacht dat het tweede en derde elftal echte opleidingsteams worden. De nadruk wordt hierbij gelegd op individuele speler ontwikkeling. Afgelopen seizoen is deze wijziging ingezet bij het tweede elftal en komend seizoen gaan we dit doorvoeren bij het derde elftal. De kern van het derde is het “Old Star” vierde geworden. De jongere spelers uit het huidige derde zijn aangevuld met de talenten Thomas Edelman, Stefan Verpalen en Dim in den Haak uit onze jeugdopleiding, Wouter van Dam die terug komt van ZBVH en Aarthegan Sellathuri die in een lager elftal speelde. De spelers zijn enthousiast over de nieuwe opzet van het derde en hebben zin in de start van het nieuwe seizoen. De voetbal technische commissie is vervolgens op zoek gegaan naar een leider, naast trainer Rene Repkes. We zijn zeer verheugd dat Gert Liefting bereid is gevonden leider te worden van het derde. Naast Gert zijn we verheugd dat Kees Tolenaars leider wil zijn bij eventuele afwezigheid van de overige staf.

We zijn alleen nog op zoek naar een vaste vlagger, die volgens ons ook niet mag ontbreken bij een selectie elftal. Als je geïnteresseerd ben om de groei van dit nieuwe team als vlagger mee te maken, neem dan contact op met Bas Snijders 06-54297431.

Bij een derde selectie elftal horen ook faciliteiten. De sponsorcommissie is hard op zoek naar een sponsor om te zorgen voor de faciliteiten. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Fiona van de sponsor commissie ([email protected])

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *