MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

2 april 2016 Jonge Spartaan D1

2 weken na onze zwaar bevochten overwinning op Jonge Spartaan mogen we nu thuis aantreden. We verwachten weer een vechtwedstrijd en dat is het eerste kwartier ook goed zichtbaar. Onrustig voetbal met veel duels, die vaak gewonnen worden door de tegenstander. En die komen dan ook verdiend op voorsprong als de bal weer eens snel naar voren wordt gepeerd en hun handige rechtsbuiten Sjoerd te slim af is en alleen op Stephen af kan gaan. De bal wordt ijzig kalm in het doel geschoten 0-1.

En wij lijken langzaamaan wakker te worden. Als Tomas de bal veroverd en goed doorzet, geeft hij een mooie voorzet op Daan. Daan die niet bekend staat als een echte kopspecialist laat zien dat hij ook dat best kan. De net iets te hoge bal weet hij nog net genoeg kracht achter te krijgen en valt hoog over de doelman heen, 1-1! Deze snelle gelijkmaker geeft ons moed en het duurt niet lang eer we deze achterstand weten om te buigen. Sijmen is er weer eens op snelheid van door en legt de bal keurig terug op Liam, die de bal behendig in de verre hoek draait, 2-1! We hebben de tegenstander in de tang en er volgen nog wat kansen. 2-1 is echter de ruststand.

Na rust zien we het spelbeeld van het eerste kwartier terug. Rommelig voetbal, veel duels. Wij komen nog wel regelmatig gevaarlijk voor het doel waaronder een bal van Liam op de lat maar we geven eigenlijk niets meer weg in onze verdediging. Ook niet als Jonge Spartaan wederom op het eind met 4 spitsen gaat spelen.

Wederom een zwaarbevochten overwinning maar wel zeer blij met de 3 punten!IMG_2816

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *