MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Doet u ook mee?

Wij roepen alle Numansdorpers op om deze kaart voor het raam te zetten. Als teken van hoop en saamhorigheid.
Als boodschap aan elkaar: we staan er niet alleen voor.

Beste dorpsgenoten,

In Numansdorp willen we er voor elkaar zijn. Samen vormen we een hechte gemeenschap van mensen die voor elkaar klaar staan. Dat zit in onze aard. Daar zijn we trots op.

Met gemengde gevoelens kijken we terug op het afgelopen jaar. De coronacrisis heeft ons leven veranderd, meer dan ons lief is. Ook de komende tijd zullen we met beperkingen en onzekerheid te maken hebben. Gelukkig kunnen we elkaar door deze moeilijke periode heen helpen.

In de decembermaand zien we extra naar elkaar om. Er zijn boodschappenpakketten voor mensen die weinig te besteden hebben. Op kerstavond bezorgen vrijwilligers maaltijden bij ouderen thuis. Er is een kerknachtdienst op 24 december vanaf 21.00 uur die iedereen via www.kerknumansdorp.nl/kerst kan meebeleven. We schrijven elkaar kaartjes en appjes om de moed erin te houden. Laten we dat blijven doen. Zo houden we samen de hoop levend.

Het kerstverhaal is bij uitstek een verhaal van hoop. Van licht in de nacht, van goed nieuws in moeilijke tijden: we staan er niet alleen voor. Daar trekken we ons aan op.

We wensen u goede kerstdagen!

Dorpsberaad Numansdorp Samen
www.numansdorpsamen.nl

Deze kaart is mede mogelijk gemaakt door de actieve ondernemers van Centrum Numansdorp

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *