MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Het is weer tijd om de kleding in te leveren!

Het einde van het seizoen nadert, de laatste wedstrijden en toernooien worden nog gespeeld en daarna is het weer tijd om alle kleding netjes in te leveren. De elftalleiders zijn inmiddels via de app geïnformeerd, maar in het postvakje in de Front Office ligt voor elk team een handige inleverinstructie en invullijst. Hierop kunnen zij aankruisen of ze alle kleding van hun spelers hebben ontvangen.

Het is de bedoeling dat de kleding van het gehele team in 1x wordt ingeleverd bij de kledingcoördinatoren, dus niet dat alle spelers apart langs komen. Met zoveel elftallen, wordt dat een chaos. Hieronder staat wanneer elk team verwacht wordt:

Past de dag niet? Mail naar [email protected] om te vragen of je op een andere dag van die week kunt komen. Na deze week inleveren kan niet meer en niet inleveren betekent een factuur voor het lid!

Wij willen jullie er aan herinneren dat alle kleding schoon ingeleverd dient te worden, ook de eventuele reserveshirts. Graag eventuele gebreken melden bij het inleveren zodat er meteen vervangende kleding bijbesteld kan worden.

Alvast bedankt namens de kledingcommissie

DEEL DIT ITEM