MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

IJVV de Zwervers Ve1 – N.S.V.V. Ve2

IJVV de Zwervers Ve1 – N.S.V.V. Ve2 Ruststand:  0-2 Eindstand:1-5

Doelpunten :

Maurice 4x

Remco 1x

12 Man sterk met drie mensen van de andere veteranen, routiniers Marco en Wim en jongeling Peter.

Thuis een teleurstellende 2-2, nog van voor de winterstop. Uit de cijfers is gebleken dat wij na de winterstop beduidend slechter spelen dan er voor, dus tijd om dat even recht te zetten. Goed weer, lekker veld dus ballen maar.

Het werd al snel duidelijk dat wij de betere van de twee waren . Goed combinatie spel van achter uit opgebouwd met de backs Peter P en Marco en Martin en Wim in het centrum achterin. We konden lekker opbouwen over de zijkanten met Remco en Ruud die regelmatig diep konden gaan. Peter en Henk controleerden het middenveld en Harrie en Maurice moesten de doelpunten maken in de spits.

We kwamen op 1-0 voor door een voorzet van Harrie die over de rechterkant de achterlijn haalde en de bal op de stropdas van Maurice legde en die kopte de 0-1 in.

We kregen nog een paar leuke kansen maar die ketsten af op de keeper of de verdediging. de Zwervers kregen ook nog een paar kleine kansjes maar liep uit op niets een paar afstandsschoten maar Opa, die het “lob-gevoel” had, hield zijn doel leeg.

Remco zorgde voor de 0-2, met een mooie opbouw van achter uit, kreeg hij de bal van Henk en dacht eens van een afstandje te schieten, over de keeper heen, buigend het doel in.

En zo gingen we rusten.

De tweede helft deed niet onder voor de eerste helft. Mooi voetbal, spelend op balbezit en het benutten van de ruimtes. Maar toch konden we niet voorkomen dat we iets te gretig naar voren gingen voetballen en een counter voor onze oren kregen dat resulteerde in een doelpunt voor de Zwervers, 1-2.

Maar we bleven zorgvuldig en kwalitatief hoogstaand voetbal leveren dat al gauw resulteerde in een doelpunt van Maurice die de 1-3 op het bord zette. Een opluchting omdat de Zwervers toch bleven aandringen bij onze verdediging.

Al gauw scoorde Maurice ook de 1-4. We gingen eigenlijk iets te gretig richting doel, zodat we heel veel voor de zestien van de Zwervers stonden maar verzuimden de bal breed te leggen of eerder af te geven maar gelukkig kon Maurice scoren na een subliem teruggelegd balletje van Ruud en eindigden we met 1-5.

Leuke pot om te zien en een zeer tevreden Henk Nouen die glunderend van trots de wedstrijd heeft aanschouwd.

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *