MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV presenteert nieuwe hoofdtrainer

Johan Sturrus wordt de nieuwe hoofdtrainer van NSVV. De 51-jarige trainer komt over van vv Papendrecht, dat uitkomt in dezelfde competitie als NSVV. Hij is hiermee de opvolger van Michael Nijssen, waarvan al langer bekend was dat hij NSVV verlaat. Nijssen gaat voor zijn UEFA A certificaat, wat niet te combineren is met het trainerschap bij NSVV.

Sturrus geeft aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging: “Na 6 jaar als trainer bij vv Papendrecht ben ik toe aan een nieuwe omgeving en een nieuwe uitdaging. Na een aantal gesprekken met NSVV heb ik het gevoel dat we dezelfde ambities hebben: een stabiele 1e klasser worden en bouwen aan een herkenbaar team dat hogerop wil”

NSVV haalt met Johan Sturrus veel voetbalervaring in huis. Hij is als speler landskampioen van de amateurs geworden met ASWH en international van het Nederlands Amateur elftal. Ook als trainer heeft Sturrus de nodige ervaring. Na een aantal jaren assistent bij ASWH 2 (hoofdklasse reserve) en ASWH 1 (derde divisie), is hij sinds 2018 hoofdtrainer bij vv Papendrecht.

In zijn eerste jaar promoveerde vv Papendrecht direct naar de 1e  klasse. Momenteel staat vv Papendrecht na 10 wedstrijden op een gedeelde 5e plaats, samen met vv Brielle en NSVV.

DEEL DIT ITEM