MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Reünie van het 1e elftal van NSVV

Na weken van voorbereiding was het dan zover: de reünie voor spelers van het eerste elftal, partners en ereleden vanaf ongeveer 1959 tot en met het seizoen 1978-1979.

Onder het genot van een hapje en een drankje is er heel wat afgekletst, zijn er heel veel herinneringen opgehaald en talloze (al dan niet sterke) verhalen verteld, zoals uit bijgaande fotoimpressie wel blijkt.
Het buffet o.l.v. Jaap en Nel van der Hoek liet iedereen zich goed smaken. Men genoot van de powerpointpresentatie uit “vervlogen jaren”, de talloze aanwezige foto’s, plakboeken, krantenknipsels e.d. uit “die goeie ouwe tijd” én de humoristische parodie op de geschiedenis van N.S.V.V., verteld door Dick. Indrukwekkend was het moment van stilte voor al degenen die inmiddels niet meer onder ons zijn.
Om ongeveer 23.00 uur werd de avond afgesloten en ging iedereen (66 mensen) met een voldaan gevoel weer op weg naar huis.

Wij, Dick en Hans, konden geen groter compliment krijgen dan de talloze reacties aan het eind van de avond én daarna in de trant van: “dit had ik niet willen missen”en “wanneer doen we het weer?”

er zijn geen afbeeldingen gevonden

DEEL DIT ITEM

Eén reactie

  1. Vol verwachting op naar Numansdorp met een grote mate van nieuwsgierigheid;in 1960 verkast naar Rotterdam.
    Hoewel diverse keren op het complex te zijn geweest was deze ervaring toch wel heel apart.Uitgelopen op een meer dan gezellig samenzijn die het rechtvaardigt de organisitoren nogmaals heel hartelijk te bedanken voor de uitnodiging en de moeite die is genomen alles tot in de puntjes te verzorgen.Groeten van Freda en Arie en op naar de 2de klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *