MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Rondom 1 december

Om maar met de deur in huis te vallen; het gaat momenteel niet goed! Voetbaltechnisch niet en blessure technisch niet. Heb ik de vorige keer nog bericht over de fitheid van de spelersgroep en dat de ziekenboeg leeg gestroomd was! Momenteel zit die zelfde boeg weer meer dan vol: Cazander-buik/lies. Mol-kruisband verrekking. Witsiers-lies. Rozendaal-Knie. Kross-Knie. Bruynzeel-Rug. Net weer hersteld; Kruythof-Rug. Nijssen-Achilles.

KarelEen hele waslijst en dat zorgde zelfs voor het onbedoelde her-debuut van onze assistent trainer Karel Snijders na 13 jaar. Nu gebeurd het wel vaker dat ondergetekende en Karel op de bank zitten als nood, maar dat de nood zo hoog is dat zelfs 40 plussers de wei in worden gestuurd! had niemand durven vermoeden.

 

 

Vooropgesteld, ik zoek geen makkelijke verklaringen, we steken hand in eigen boezem en moeten meer kunnen brengen als dat er momenteel wordt gebracht. Na een eclatante nederlaag tegen SSS (na een op zijn minst dubieuze Rode kaart) hadden we de draad weer redelijk opgepakt. Overwinningen op Schoonhoven en Swiftboys brachten ons de 3e plaats op de ranglijst, met nog steeds zicht op de bovenste plaatsen. Toen kwam Sparta AV op bezoek, deze ploeg werd in de voorbereiding met duidelijk cijfers verslagen maar nu om het ‘eggie’ ging werden we op waarde geklopt. Geen moment hebben we daar uitzicht gehad op meer en beter. Dat geeft te denken en alle radars draaien dan op volle toeren bij de technische staf. Feit is dat een heel aantal spelers hun goede niveau van de voorbereiding en begin van de competitie niet eens meer benaderen en dat er een bepaalde angst zit in de benen die er uit moet. We zullen wel moeten want andere opties hebben we niet. Enig lichtpunt is dat de concurrentie ook ineens punten beginnen te verspelen en dat bijvoorbeeld ZBC’97 na 3x op rij niet te hebben gewonnen na een winst partij tegen ons ineens bovenaan staat? Kortom, alles is nog mogelijk maar dan zal er wel uit een ander vaatje moeten worden getapt. Aan de inzet ligt het zeker niet, en aan de kunde wordt hard gesleuteld. Mochten jullie daar aan twijfelen; ik nodig jullie van harte uit om eens op donderdagavond de training te bezoeken waar de afsluitende partijen worden gespeeld. De vonken spatten daarvan af, terwijl op Zaterdag het vuur gedoofd lijkt. Wie het weet mag het zeggen maar feit is dat we vertrouwen houden in onze mannen en dat het kwartje onze kant weer gaat op kantelen.

Hoop jullie in mijn volgende bijdrage beter nieuws te mogen melden.

Groet, Casper Bleijenberg

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *