MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Aanpassing wijziging spelregels seizoen 2016/2017

Wij willen met dit bericht een ieder, maar vooral de arbitrage, trainers/leiders en spelers van NSVV er op attent maken dat de KNVB voor het komend seizoen een aantal veranderingen heeft door gevoerd, m.b.t. de spelregels binnen het voetbal.

 Wij verzoeken een ieder vriendelijk hiervan kennis te nemen om misverstanden in de komende wedstrijden te voorkomen en te vermijden.

 Zie bijgaande link waarop e.e.a. door KNVB wordt weer gegeven.

http://www.knvb.nl/nieuws/scheidsrechters/scheidsrechters/18789/nieuwe-spelregels-wat-verandert-er of http://www.scheids-assist.nl/nieuws/nieuwe-spelregels-wat-verandert-er

Aanpassing: Bestuur amateurvoetbal laat twee uitzonderingen van de spelregels vervallen: http://www.voetbalrotterdam.nl/bestuur-amateurvoetbal-laat-twee-uitzonderingen-spelregels-vervallen/

 Voor de trainers/leiders liggen bij de spelerspassen de “samenvatting spelregelwijzigingen 2016/17” klaar, voor als het seizoen weer gaat beginnen.

Voor de scheidsrechters van NSVV is er op vrijdag 19 augustus om 20:00 uur een bijeenkomst gepland waar verder uitleg wordt gegeven over de gewijzigde spelregels en of vragen kunnen worden gesteld.

 Namens de scheidsrechters commissie.

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *