MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Mitchel Louwerens gaat het hogerop proberen volgend seizoen

Mitchel heeft aangegeven dat hij na vijf seizoenen in het eerste van NSVV, volgend seizoen een nieuwe uitdaging aangaat bij ASWH. Momenteel staat ASWH negende in de derde divisie, met bekende tegenstanders als Quick Boys en Noordwijk.  De goede prestaties van Mitchel bij NSVV zijn opgevallen bij de scouts van ASWH.

In de vijf jaren van Mitchel in het eerste elftal van NSVV was er vier keer wat te beleven met tweemaal kampioen en tweemaal nacompetitie. Dit seizoen hebben we de nacompetitie weer binnen handbereik en kunnen we nog eenmaal historie schrijven met Mitchel in de gelederen.  

Mitchel is vanuit de NSVV jeugdopleiding direct in het eerste gekomen. Zijn eerste seizoen 2014-2015 was na de dramatische degradatie, naar de voor NSVV onwaardige derde klasse. Direct kampioen worden was het eerste seizoen onmogelijk doordat SC Feijenoord aan zijn opmars bezig was en in dezelfde competitie was ingedeeld. In theorie had NSVV dat seizoen wel direct kunnen terugkeren via de nacompetitie. Maar de eclatante vijf tegen nul thuisoverwinning tegen Groote Lindt bleek toch niet voldoende te zijn. Mitchel kon daar persoonlijk weinig aan doen, want nadat hij in de thuiswedstrijd de man van de wedstrijd was met twee assists en een doelpunt, pakte hij wel een gele kaart en een schorsing voor de return. Het tweede seizoen in de derde klasse lukte het wel en werden we kampioen.  In een directe confrontatie met concurrent ZBC’97 werd een punt achterstand door een drie tegen nul overwinning omgezet in een kampioenschap. Uiteraard met een op dreef zijnde Mitchel in de basis. Eindelijk speelde Mitchel na twee seizoenen derde klasse met NSVV in de tweede klasse. Na een goede start bleek de selectie niet breed genoeg en kwamen we in de nacompetitie terecht. In een dubbele confrontatie tegen SC Botlek, vloog NSVV er weer uit. Nu werd er wel direct orde op zaken gesteld en werden we met een voetbalshow kampioen. Mitchel had een belangrijk aandeel met zijn assist en twee doelpunten in de negen tegen nul overwinning op GHVV’13. Dit seizoen doet NSVV het eindelijk wel goed in de tweede klasse en heeft Mitchel weer een belangrijk aandeel hierin. Als er nog driemaal gewonnen wordt, speelt NSVV nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. Mitchel is tweemaal niet succesvol geweest in de nacompetitie, maar driemaal is scheepsrecht, dus wie weet……

We wensen Mitchel veel succes toe bij ASWH.  

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *