MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV “even” de weg kwijt…….

Nadat NSVV verleden week hun uitwedstrijd hadden verloren, de eerste wedstrijd weer sinds 10-02-2018, kregen ze vandaag de kans om zich thuis te herstellen tegen de huidige hekensluiter MZC ’11 uit Zierikzee. Uiteindelijk bleek de tegenstander toch beter te zijn dan wat de stand van de competitie aangaf.

Vanaf minuut 1 zocht MZC’11 de aanval en NSVV had daar in het begin nauwelijks antwoord op, elke tweede bal was voor MZC’11. Gaande de eerste helft kreeg NSVV wat meer grip en ging het spel heen en weer zonder echt grote kansen voor beide elftalen en was het met de rust een 0 – 0 stand.

Na de rust bleef Michael Ouwens achter in de kleedkamer en kwam Richard Bras als vervanger in het elftal.  Ondanks wat meer druk van NSVV, bleef het voetballen van hun kant ver onder de maat en werd MZC’11 in de loop van de tweede helft weer sterker. In de 59e minuut raakte Jessy Fortes in het strafschopgebied de bal met zijn hand en kon de scheidsrechter niks anders beslissen dan de bal op de stip te leggen. En deze penalty werd door MZC’11 feilloos genomen 0 – 1.

Hierna raakte NSVV nog meer van slag en konden geen vuist meer maken.
NSVV kreeg nog wel wat kansen, maar helaas konden deze niet worden omgezet in de gelijkmaker en in de 82e minuut maakte MZC’11 uit een goede aanval de 0 – 2 en was het over en uit voor NSVV. Hopelijk kan NSVV zich herstellen volgende week in de uitwedstrijd tegen Terneuzense Boys, die momenteel medekoploper zijn en geeft deze tegenstander meer inspiratie om voor de 3 punten te gaan.

Opstelling NSVV:
Melvin Kruijthof, Lars van der Heiden, Yoeron van der Ree, Jessy Fortes, Michael Ouwens (46e min. Richard Bras), Sjoerd Hofstede, Jeroen Voshart, Koen Witsiers, Roderick Bekker, Peter Jan Cazander (70e min. Lorenzo Pengel), Kelvin van der Giesen

Scoreverloop:
59e min.                0 – 1
86e min.                0 – 2

Klik hier voor de fotoreportage

Klik hier voor de samenvatting

Geschreven door: Ronald Mann

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *