MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV verstevigt de tweede positie na winst op de Meeuwen

NSVV was vooral de eerste helft een klasse beter dan de Meeuwen, waarin het enige doelpunt van de avond werd gemaakt. De Meeuwen probeerde het wel de tweede helft, maar de defensie van NSVV werd er niet warm of koud van. Zonder in de problemen te komen werd de voorsprong over de streep getrokken.

De eerste helft was NSVV vanaf de eerste minuut de bovenliggende partij. Driemaal was er een kans voor Koen Witsiers op aangeven van Jasper Huisman. In de eerste basisplaats voor Koen in lange tijd werkte hij er hard voor en stond hij telkens op de juiste plaats. Hij vergat alleen het team, de supporters en bovenal hemzelf te belonen met een doelpunt. Het doelpunt werd gemaakt uit een cornerbal van Jasper Huisman die bij de tweede paal op het hoofd kwam van Jeroen Voshart. Jeroen kopte de bal terug naar de eerste paal, waar Jessy Fortes de bal tegen het net kopte.

NSVV heeft een heerlijk volle reservebank door de steeds kortere lijst met langdurig geblesseerde. Hier werd de laatste weken door de trainers goed gebruik van gemaakt, door extra zwaar geschut naar de frontlinie te sturen in de tweede helft. Regelmatig werd hierdoor in de tweede helft de tegenstander met de grond gelijk gemaakt. Er werd dit keer wel veel gewisseld, maar het vuurwerk kwam er deze keer niet. NSVV had in de tweede helft wel veel dynamiek in de voorhoede, maar er werd te weinig samengewerkt om nog een tweede doelpunt te kunnen maken. De Meeuwen wilde juist in de tweede helft proberen een puntje mee terug naar Zeeland te smokkelen. Echte gaten heeft de Meeuwen na uitgebreid onderzoek niet kunnen vinden in de NSVV-defensie.

Aangezien Oostkapelle/Domburg ook gewonnen heeft, blijft het verschil twee punten met de koploper. NSVV heeft wel goede zaken gedaan met betrekking tot het verder verstevigen van de tweede positie. Yerseke en MZC’11 stonden voor de wedstrijd op vier punten achterstand. Yerseke heeft deze tussenronde verloren van VVGZ en MZC’11 gelijk gespeeld tegen DBGC. NSVV is dus gewaarschuwd voor puntverlies in de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen DBGC

Klik hier voor de fotoreportage

Opstelling NSVV:
Jarmo Hartgers, Jack van Eijmeren (80e Leonard Kramp), Rik Bakker, Jessy Fortes (46e Michael Ouwens), Fabian Korbijn, Sjoerd Hofstede, Jeroen Voshart, Yoeron van der Ree, Jasper Huisman, Gijs van de Zande (80e Mitchel Louwerens), Koen Witsiers (46e Peter Jan Cazander)

Ruststand: 1-0      
Eindstand: 1-0

Scoreverloop:
23e min.               1 – 0       Jessy Fortes

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM