MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Trainingskamp NSVV 2 in Doorwerth – Dag 2 & 3

Zaterdag 4-1-2020

Deze ochtend stond om 08:30 uur het ontbijt klaar wat ook weer prima geregeld was. Na het uitgebreid ontbijt zijn we om 9:45 uur weer richting de velden van VV DUNO gelopen om daar de 2e training af te werken. Het begin van de training zat vol met diverse loopoefeningen en ook wat conditionele oefeningen, mede ook omdat het ‘op tijd komen bij het ontbijt’ voor een aantal toch nog best lastig bleek te zijn.

Na de conditionele vormen volgden er nog een aantal samenwerkingsspelletjes en was het tijd voor een grote partij. Daarbij werden er uiteraard 2 teams gemaakt: Team Jong tegen team Oud (voor zover je van ‘oud’ kunt spreken bij ons).

Hetgeen wat op het spel stond voor de verliezende partij was het wel waard om, ondanks de korte nacht voor sommige, toch nog voluit te gaan tijdens de partij. Hoewel het eerste partijtje verrassend genoeg nog werd gewonnen door team jong, gingen de 2 volgende partijen met duidelijke cijfers richting team oud. Team jong moest dus een opdracht doen, hiervan zijn diverse filmpjes gemaakt die ongetwijfeld nog wel hier en daar voorbij zullen komen :-D.

Nadat de opdracht vervult was gingen weer naar het hotel om ons op te frissen voor de lunch, na de lunch werd iedereen om 14:00 uur in het zwembad verwacht van het hotel.

Als activiteit in het zwembad hebben de jongens kunnen ervaren hoe zwaar sporten in het water kan zijn. Speciaal voor deze activiteit was er een internationale topper overgekomen om de jongens kennis te laten maken met aquabootcamp/robics. Met het enthousiasme van lesgever Elson en de pittige oefeningen kreeg hij de jongens zelfs aan het zweten in het water! Na een leuk eindspel was het na een goed uur in het water genoeg geweest, tot blijdschap van een aantal uitgeputte spelers. Nadat we Elson hadden bedankt voor zijn enthousiaste les hadden de jongens tot het diner vrij en die tijd werd voornamelijk gebruikt om wat slaap in te halen of door een kaartje te leggen.

Het diner was, ondanks dat het wel aardig smaakte, hetzelfde als vrijdagavond wat dan toch een beetje eentonig is. Na het diner konden de jongens de avond vrij invullen, die tijd werd voornamelijk gebruikt voor het spelen van spelletjes en diverse ‘serieuze’ gesprekken.

Nadat een klein groepje jongens toch nog de energie hadden om te gaan stappen is de rest in het hotel gebleven met een hapje en een drankje en werd het zo toch nog redelijk laat.

 

Zondag 5-1-2020

De jongens konden deze ochtend ‘uitslapen’ tot 10:00 uur wat voor sommige zeer goed uitkwam. Voor Loek was het controleren van het ontbijt zoals gewoonlijk belangrijk dus hij liep ruim voor 10:00 uur al het buffet langs om te kijken of alles er wel bij stond ;-).

Nadat alle jongens mooi op tijd aan tafel zaten kon er ontbeten worden, voor de een was het ontbijt wat uitgebreider dan voor de ander :-D.

Om 11:00 uur stond de bus alweer klaar voor de terugreis richting Numansdorp, gelukkig was het nu wel gewoon een mooie touringcar!

Al met al kunnen we spreken van een geslaagd trainingskamp met lekkere trainingen en leuke activiteiten waarbij het nodige afgelachen is. Laat dit een goede start zijn van de 2e seizoenshelft waarin er voor ons nog genoeg te behalen valt, zoals we dat onderling op het trainingskamp ook hebben afgesproken!

 

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *