MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV voelt zich bestolen tegen Tholense Boys

NSVV heeft de kwaliteit in huis om deze wedstrijd te winnen. Tholense Boys streed echter vol passie voor iedere grasspriet en NSVV liet zich uit zijn spel halen. NSVV creëerde tien hele grote kansen, maar was niet koel voor het doel. Scheidsrechter Joost Bezemer houdt niet van commentaar op de leiding en NSVV kreeg twee lang nabesproken strafschoppen tegen en zes gele kaarten. Naar adem happend en strompelend ging Tholense Boys terug naar de kleedkamer. Wel onder luid applaus van het in ruime getalen aanwezige thuispubliek en met drie punten in de tas. NSVV is van drie punten bestolen, maar wel door zichzelf. 

De eerste tien minuten was Tholense Boys beter en wist hierin een goed afstandsschot van Luc van der Berg te creëren. Daarna begon NSVV te combineren, kwamen de kansen en was het wachten op de openingstreffer van NSVV. Een grote kans was er na een solo van Lorenzo Pengel op rechts, Kelvin van der Giesen werd rechts van het doel aangespeeld. Kelvin van der Giesen legde terug op de inlopende Jeroen Voshart die de bal net naast het doel schoof. Vijf minuten daarna kopte Kelvin van der Giesen goed door op Lorenzo Pengel die met een man in zijn rug vanaf randje zestienmeter gebied net naast het doel schoot. NSVV ging in de twintigste minuut weer eens vanaf links opbouwen. Daar werd echter dit keer de bal verspeeld en de rechter verdedigingszone was in voorwaartse beweging en stond uit positie. Michael Ouwens was net te laat en veroorzaakte een vrije trap. In de muur beschermde Peter Jan Cazander zijn gezicht met zijn armen na de vrije trap en volgens scheidrechter Joost Bezemer was het een bewuste handsbal. Lennard Marsman schoot de penalty feilloos binnen. NSVV begon actief scheidsrechter Joost Bezemer te coachen, maar deze aanwijzingen volgden hij niet echt op. Tekenend was een zeer veelbelovende aanval over rechts, in het midden ver achter de bal werd Kelvin van der Giesen ten val gebracht en in zijn val trok hij zijn tegenstander mee. Resultaat grote kans afgefloten, vrije trap en gele kaart tegen. Er kwam ook nog een tweede penalty tegen. Koen Nieuwkoop lobde de bal over Melvin Kruijthof. De bal ging naast het doel, maar hij kwam nog wel in botsing met Melvin Kruijthof. Lennard Marsman nam de tweede penalty gelijk aan de eerste, maar dit keer ging Melvin Kruijthof naar de goede hoek en stopte de bal. Later tipte de NSVV-spelers scheidsrechter Joost Bezemer, toen de bal tegen de hand van een Tholense Boys verdediger kwam. Dit keer was het echter aangeschoten hands. 

Het publiek benutte de rust om de penalty en gele kaart verhouding te analyseren. Uit de kleedkamer bleek NSVV de tweede helft te willen gebruiken om de achterstand om te buigen naar een voorsprong. Er kwamen veel kansen voor NSVV, maar Tholense Boys gebruikte tot aan het laatste restje energie om zich voor de bal te werpen. Alle spelers die normaal wel een doelpuntje kunnen maken kregen een grote kans. Michael Ouwens werd als stormram vanuit de verdediging naar het front gestuurd. Verdediger Yoeron van der Ree werd opgeofferd voor Levi Vugts alsnog een extra spits. Jessy Fortes, Lars van der Heiden en Melvin Kruijthof neutraliseerde de counter mogelijkheden die er natuurlijk ook ontstonden. Tholense Boys keeper David Niepce had een paar mooie reddingen nodig. Met kunst en vliegwerk werd het doel door Tholense Boys verdedigd tot het laatste fluitsignaal. 

Volgende week komt MZC’11 op bezoek bij NSVV. Vorig jaar is MZC’11 nog in het linker rijtje geëindigd, maar dit seizoen de enige ploeg met nul punten na drie wedstrijden. NSVV zal zich voor moeten bereiden op een strijdige ploeg die alles zal geven om de eerste punten bij te kunnen schrijven.  

Opstelling NSVV:
Melvin Kruijthof, Lars van der Heiden, Michael Ouwens, Jessy Fortes, Yoeron van der Ree (79e Levi Vugts), Sjoerd Hofstede, Jeroen Voshart, Peter Jan Cazander, Mitchel Louwerens, Kelvin van der Giesen, Lorenzo Pengel (66e Boyd van Andel)

Ruststand: 1-0 
Eindstand: 1-0

Scoreverloop:
21e min                1 – 0       Lennard Marsman

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *